Jaký stereo zesilovač k wharfedale 10.2

AV receivery, stereo zesilovače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod DrumSession 26. 10. 2014 06:14

Otázkou je, proč je stále měnit jako fusekle ?
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dj wenec 26. 10. 2014 07:47

AQ bedny jsem slysel 3 hidiny ve studiu a navic je ma znamy doma,takze je znam velmi dobre, znamy je krmi AVR od Sony a to nechci...pro.me.by to uz mela byt konecna...wharfy dobry,ale ty aqcka hrajou pro me fakt lepe...do ceho teda jit?
dj wenec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Prezdika 26. 10. 2014 12:02

tak si kup ten zesik kterym to krmili v tom studiu když se ti to líbilo ne?
Prezdika
Junior

Odeslat příspěvekod dj wenec 26. 10. 2014 12:15

To byl zesik AQ M3,ten nema skoro zadne vstupy,potrebuju radio + vstup pro gramo...
dj wenec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Trymore 26. 10. 2014 12:18

M3 má až štyri vstupy, to rozhodne nie je málo. Gramo pripojíš aj inak, nemusíš byť odkázaný na zosik s Phono vystupom. Skôr ma prekvapuje, že sa ti páčil zvuk toho zosilňovača, veď to vyzerá... zvláštne... Ale ak ti chýba iba phono vstup a zvuk sa ti páčil, čo riešiš? Cena je teoreticky fajn.

...ale keď si M3 porovnám s Pioneer SX-20, nie je čo riešiť...
Trymore
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ThalesX 26. 10. 2014 13:01

Také nechápu co se mu na čtyřech vstupech zdá málo. Do jednoho zapojíš PC, do druhého gramofon (má-li v sobě už RIAA preamp) nebo gramopředzes, do třetího rádio a ještě jeden vstup ti zbyde. Kde je problém? Mě by spíš zajímalo co je uvnitř.
ThalesX
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dj wenec 26. 10. 2014 13:09

Mam radsi all in one a chci jeden pristroj,pujdu asi do toho Pioneeru SX 20 anebo risknu ten starsi kousek
dj wenec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ThalesX 26. 10. 2014 14:14

Kdybys netrval na nové věci tak se dříve dělaly i přístroje právě all-in-one, které měly v sobě gramofon, RIAA preamp i výkonový stupeň. Jen neměly dálkové ovládání. Příklad takového zařízení:

Obrázek

Dělaly se i verze které měly v sobě integrované i rádio, ale obvykle měly méně kvalitní koncový zesilovač.
ThalesX
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Prezdika 26. 10. 2014 14:34

tak ten pioneer asi neni moc all-in-one?

-- 26. 10. 2014 15:35 --

kup si tu yamahu rn500 nebo onkyo tx8050 (ta yamaha asi bude mít "teplejší zvuk") a máš vystaráno. v budoucnu můžeš koupit lepší bedny a zesik nebudeš muset řešit. má to vlastní DAC, DLNA, netový rádia...
Prezdika
Junior

Odeslat příspěvekod WeRn_Er 27. 10. 2014 08:28

Pokud chceš all in one, kup si za menší peníze než Yamaha R-N500 Yamaha RX-V775 ... výkonově i zvukově jsou na tom více než podobně a RX-V775 je více muziky za méně peněz (lepší a jednodušší konektivita atd.) ... a kdyby ti v budoucnu zas někdy "hráblo" a chtěls prostorový zvuk, pak no problem :) Yamaha AVR jsou jedny z mála, který i stereo zahrají velmi slušně (i v této kategorii nejlevnějších AVR) ... rozdíl R-N500 a RX-V775 při slepém testu IMHO nepoznáš, max. na hranici výkonu AVR ... tam se ale asi při běžném poslechu jen tak nedostaneš ... dojdi si to někam poslechnout, než to zavrhneš, že chceš jen stereo ... pokud ti jde o kvalitu stereo, kup raději stereo zesilovač, než stereo receiver, ten už od AVR není v podstatě nijak lepší ... v těchto cenách jsou rozdíly min., kvalita a větší rozdíly začínají jinde (má smysl pokud máš naposloucháno a tu kvalit a rozdíly slyšíš) ...
WeRn_Er
Junior

Odeslat příspěvekod dj wenec 27. 10. 2014 09:20

Vždyt ten AVR stojí 11 500 Kč, to už za tu cenu mám RN 500 (už mi někteří prodejci dali slevu 10%), takže to asi cenu nemá, 5+1 fakt nechci, nemám na to místo a u filmů si až tak nepotrpím na 5+1. Volal jsem do studia Melisa, kde mi bylo řečeno, že Cambridge Audio SR10 by měla být více neutrálnější a lépe kontrolovatelný na basech, rozdíly prý budou ale minimální, asi to chce připojit a vyzkoušet. Zase u té Yamahy se mi líbí USB, netový radia apod.
dj wenec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod sands1 27. 10. 2014 09:25

Vobec nie je pravda, ze AVR Yamaha su z mala co zahraju slusne stereo. AVR je dobre na stereo takisto ako stereo zosilnovac. Vacsina AVR ma automaticku kalibraciu zvuku, co ti moze prist vhod. To ze chces iba stereo, nie je problem, jednoducho to v AVR nastavis.
sands1
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Prezdika 27. 10. 2014 09:27

to mas pravdu...to asi fakt chce pripojit a poslechnout. objednej si to na netu a vyzkousej u sebe doma, na studio se vyprdni tam to stejne bude hrat jinak nez u tebe doma...
Prezdika
Junior

Odeslat příspěvekod Petulda 27. 10. 2014 09:34

sands1 píše:AVR je dobre na stereo takisto ako stereo zosilnovac.

Pokud AVR a stereo zesilovač stojí stejné peníze, pak je tato mantra hluchých samozřejmě nepravdivá.
Noble Audio Sunrise
Denon DCD-2020
Parasound Halo Integrated
Focal Electra 926
JBL LS 120P
Petulda
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod sands1 27. 10. 2014 09:36

Nevidim dovod preco by to neplatilo. Napis dokaz toho tvrdenia.
sands1
Poslední varování

Předchozí stránkaDalší stránka