Chápu, že díky absenci byť nejbanálnějších základů vědomostí o věcech, o kterých se zde tak zoufale marně snažíš diskutovat, a díky tvému opakovanému samozesměšnění zcela absurdními výroky, které jsem uvedl např. výše, ti nezbývá než debatu vést stylem co kdy kdo kde napsal. No, co jiného ti také zbývá...
Zesměšnil ses už několikrát v technické rovině, teď i v rovině neschopnosti smysluplné argumentace.
sands1 píše:1. Z príspevku je jasné že to údajné porovnávanie bolo niekedy v minulosti
Na základě čeho konkrétního se domníváš, že jsem měl možnost porovnat zesilovač a AVR jen jedinkrát v životě? Aneb tvůj bod 1 neobsahuje nic logického, z čeho by bez pochyb plynulo to, co se s marností sobě vlastní snažíš dokázat

.
sands1 píše:2. Žiadna zmienka o kontrolovanom DBT teste
Hm, dnes jsem ještě neřekl, že svítí slunce a ono proto vyhaslo

. Pokud nechápeš tuhle analogii, zeptej se někoho dospělého ve svém okolí.
sands1 píše:3. Z prvého posluchu nie je dokázateľný zvukový rozdiel
Pokud je rozdíl mezi přístroji výrazný, což mezi stejně drahým AVR a stereo zesilovačem bývá běžně, pak i první přepnutí mezi přístroji jednoznačně odhalí kontury rozdílů, které se podrobnějším porovnáváním už jen dopřesňují. To ví každý, kdo kdy nějakou aparaturu slyšel, a proto to ty nevíš.
sands1 píše:4. Na ďalšie výhovorky už naozaj nemá význam reagovať
Chápu, že si hážeš ručník kolem krku. Po tom, cos tu předvedl třeba s tím, že zvuk zesilovače závisí jen na třech parametrech a mnoha dalších "pravdách", se ti ani nedivím

.
Nechávám ti zde už volný prostor pro tvé "chlapské" slovo o dalším nereagování

.