Ahojte, chcel by som sa opytat na lacnejsi receiver ( do 250e). Nemam vysoke poziadavky, niesom hifista ani audiofil (doteraz som mal logitech z5300). Bude to pouzivane na stereo stlpy v cene 200-300e (este neveim ake, ci nejake nove alebo nieco od ruky). Preto receiver, lebo do buducnosti to urcite chcem dat na 5.1. Zvuk pojde z pc, z trochu lepsej zvukovky, asi najma hudba. Viem ze to nieje idealne.
Vedeli by ste mi odporucit nejaky receiver, kt. by vedel co najlepsie zahrat v stereo, ak sa da, lepsi basovy prejav a autokalibracia (kedze sa nevyznam do akustiky). Pojde cez to asi len hudba z pc, takze milion funkcii a ideo funkcii ma nezaujima, len asi budu zbytocne navysovat cenu.
Bud novy alebo nieco z http://elektro.bazos.sk/75/?hledat=rece ... 5&kitx=ano alebo ineho bazaru, ak sa najde nejaky dobry kusok. Googlil som vela, no fakt v tom mam bordel, rozne roky vyroby, milion roznych paramatrov, nehovoriac o tom ze maju rozny prejav. Najde sa v bazare nejaky overeny starsi kusok za dobru cenu? Alebo radsej ist do noveho?
Dakujem za kazdu radu. Alebo ak je lepsie riesenie mojej situacie. (ps, ak uvidite nejaku dobru kupu stlpovych 200-300e, uvitam aj tuto radu)