Zkontroluj nastavení správné impedance pro repro atd. Ono ty repro nejsou žádný zázrak řekl bych (a je tedy možné, že zklamání způsobuje právě neschopnost repro zprostředkovat ten případný posun u AVR) ... a jinak nevím, zda hledat chybu ... ne nadarmo se říká, než si něco z Hifi koupíš, dojdi si to někam poslechnout ... především kombinaci repro + zesilovač/AVR apod. Každý máme jiný vkus a každému se líbí něco jiného - pak se ti něco papírově či i odborně slabšího či horšího může líbit klidně víc - je to velmi individuální záležitost ... je třeba nezapomínat, že je to v podstatě, pokud se nepletu, naprostý lowend a vstupní model AVR od HK ... možná ses měl poohlédnout jinde, kde jsou i za nižší peníze zajímavý kousky a možná bys byl šťastnější (Denon, Pioneer, Yamaha - seřazeno abecedně - osobně se mi nejvíce zamlouvá Yamaha - u srovnatelných zařízeních - je to ale opravdu hodně individuální). Chce to ale opravdu vždy někde zkusit poslechnout, než koupíš, abys nedopadl právě takto - zklamaně - kor když už máš něco naposlouchaného ... u první sestavy je to téměř bych řekl i fuk, tam bude spokojených 99,9% z nás

i přesto jsem si šel před výběrem poslechnout a porovnat a nelituji ... o to víc jsem spokojen, pže vím, že jsem si vybral co se mi nejvíc v dané ceně líbilo

...
Edit: Ty repro ale opravdu IMHO nějaký posun AVR nemůžou být schopny reprodukovat ... poohlédni se po něčem "normálnějším", než po podobném setu a možná pak můžeš srovnávat a poznáš třeba i posun ... zkoušej ale ideálně se zařízením, s kterým budeš repro provozovat a až pak kupuj ...