Yamaha A-S500

AV receivery, stereo zesilovače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod wickermanx 9. 1. 2015 11:48

Ahojte, donedavna som pouzival Yamaha DSP-A592 a bol som maximalne spokojny, stalo sa mi vsak ze lava strana zacala mierne chrcat pri slabsej hlasitosti, zaobsataral som si namiesto neho RX-V461HDMI ale moc spokojny nie som, zvukovy prednes je nejaky plochy nech som sa snazil nastavit akokolvek tak som nedosiahol vysledok A592 kde bol zvuk podstatne dynamickejsi a plnsi, u tej V461 akoby bolo potlacene stredove pasmo, zrazu na hudbe nepocut nastroje ktore tam vynikali. Premyslam teda nad vymenou za Yamaha A-S500 kedze to pouzivam iba vylucne ako Stereo, mam pripojenych 5 zdrojov signalu co sa da aj do A-S500 pripojit, len ma zaujima ci nema niekto nejaku prakticku skusenost s uvedenym zosilnovacom, cital som rozne chvaly nan ze v uvedenej cenovej kategorii nema konkurenciu, mam moznost ho kupit v priatelnej cene 200€
wickermanx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod WeRn_Er 9. 1. 2015 12:46

V dané ceně budeš hledat jen těžko lepší ... takže za mě pokud vyhovuje výbava a připojení není moc co řešit ...
WeRn_Er
Junior

Odeslat příspěvekod wickermanx 9. 1. 2015 13:01

A-S500 nie je nova ma par mesiacov, este stale v zaruke, chlapik predava aj JAMO S 606 za 250€ ale tie repro nechcem, staci mi len samotny zosilnovac.
wickermanx
Kolemjdoucí