Yamaha HTR 3067 propojení ARC s tv

AV receivery, stereo zesilovače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Koby 19. 8. 2015 11:41

Zdravím, mom receiver Yamaha HTR 3067 propojený s televizí Panasonic TX-P50ST50E do hdmi 2 ( podpora ARC ) Mám to propojený přes hdmi kabel.

Nicméně to moc nefunguje. Po zapnutí tv a receiveru musím vždy do menu receiveru do nastavení hdmi - tam stačí z On ARC přepnout na off a zpět na on a pak už to hraje až do dalšího vypnutí tv. Napadá někoho, čím to může být? :( Díky
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ozzy2 19. 8. 2015 12:12

Já ti neporadím, ale to samé je u kombinace Yamaha RX-V775 a Panasonic TX-P42G30. Vyzkoušel jsem snad všechny možnosti nastavení a nakonec jsem propojil TV a AVR optický kabelem.
Není špatných odpovědí,jsou jen špatné otázky.
ozzy2
Junior

Odeslat příspěvekod Koby 19. 8. 2015 13:11

Tak aspoň, že nejsem sám... A tobě se receiver zapne sám? Mně se totiž jen vypne a hlasitost musím taky ovládat ovladačem od yamahy. Nicméně povedlo se mi něco vygooglit a to, že se musí nastavit výchozí repro jako Yamaha místo TV a to nejak přes to tlačítko viera connect a potom volba vierra link.zkusim až přijdu domu
Koby
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ozzy2 19. 8. 2015 14:14

Tak to ti neřeknu. Všechny tyto funkce jsem vypnul a koupil univerzální ovladač Logitech Harmony.
ozzy2
Junior

Odeslat příspěvekod Koby 19. 8. 2015 16:29

Tak muzes klidně vyhodit tu optiku... Je to opravdu tak, home button a uplne vlevo jak se jde do vierra connect apod tak je vierra link a tam nastavit reproduktory domácího kina! Funguje bezproblemově
Koby
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ozzy2 20. 8. 2015 08:21

To máš sice pravdu, ale čas od času se to samo přepne zpět. Nevím proč to dělá a zkoumat to nebudu. Proto tam je ta optika.
ozzy2
Junior

Odeslat příspěvekod Viktor69 20. 8. 2015 09:17

Stane se to, pokud se vypne receiver driv nez TV. Tim se logicky preda rizeni hlasitosti TV.
Viktor69
Mírně pokročilý