starší píše:rak038 píše:...
Jak ten receiver, tak ty bedny jsem si našel z druhé ruky na netu, tak snad mě nebude čekat nějaké nepříjemné překvapení.
H.
Ak to neni tajomstvo, za kolko ich hodláš kúpiť ?, z druhej ruky ťa môže postretnúť všeličo, nechcem byť pápežskejší ako pápež a strašiť ťa, ale kým som to nezažil tiež som neveril ...

Ty bedny jsou přesně ty, co tady vkládal kolega Arnošt.
https://elektro.bazos.cz/inzerat/639799 ... ns-683.php akorát jsem se s borcem domluvil na ceně 20.000,-, těch 25 se mi zdálo moc. Postoval jsem bedny s přívlastkem S2, ale to byla moje blbost v tom případě, nevěděl jsem, že se jedná o dva modely s přívlastkem S2 a bez přivlastku.
Ten Receiver mám domluvený za 9.500,- ale je ještě skoro rok a půl v záruce, což hodnotím velice pozitivně.
-- 16. 8. 2016 22:59 --Na tyto dva receivery jsem se taky díval, ale nakonec jsem si řekl, že bude lepší si koupit půl roku starý kousek se zárukou, než nějaký 7 let starý receiver, byť z vyšší řady. Kdoví co s tím kdo za těch 7 let prasil, že ...

A přeci jen 7 let je dlouhá doba, určitě některé technologie tam musí taky zákonitě chybět.
Pokud si myslíte, že tento můj úsudek je lichý, tak budu rád za korekci. Jak říkám v oboru audia jsem diletantem.

Bedny a receiver budu kupovat koncem týdne, takže ještě mám čas měnit rozhodnutí a budu rád za každý podnět, jenž mi pomůže lépe vybrat.
Díky, pánové.
Honza
-- 16. 8. 2016 23:17 --Co teď gůgluju ty B&W 683, tak se už nedivím, že jsem nezjistil, že se jedná o starší sérii, protože všude mi furt vyjíždí jen ta S2.
A už mám opět zaseto semínko pochybnosti ...

Myslel, jsem že mám vybráno, ale už si zase nejsem jistý.

Pokud byste měli nějaké vlastní tipy, tak dejte vědět, rád se nechám inspirovat.

Děkuji,
H.
-- 16. 8. 2016 23:34 --Třeba tady borec nabízí nějaké Focall Chorus 836V, ale 30k už je zase o 10k více než jsem chtěl dát.
viewtopic.php?f=1872&t=1253783&start=0&st=0&sk=t&sd=a