Onkyo už mám (Alza CZ), repro bude zajtra, príp. v stredu, dnes to Nemec poslal DHL. Vybral som tie Elac FS 78. Akurát to "oživím" až doma v CZ, tu v DE nemám TV s HDMI.
Jedna otázka...
Pozerám dozadu na pripojenie FM (DAB) antény a je tam taký šroubovací konektor, v balení je aj kus drátu ako FM anténa. Ja by som to ale chcel zapojiť do zásuvky, čo mám doma v stene, ale tam je koncovka klasický koax, vypadá takto štandardne:
http://rodoshop.sk/index.php/online-obc ... 913-detailV prílohe posielam obrázok koncovky, čo je na AV a detail toho šroubovacieho kabelu. Čo som tak pochopil, tak možem použiť klasický koax TV kábel, samec do zásuvky a samica do receiveru, ale s použitím nejakej redukcie... je to nejaký F-typ, alebo ako sa to volá. Poradíte?

- Detail vstupu antény na zadnej strane AV receiveru

- Toto je anténa a detail toho šroubovacieho konektoru
Predpokladám, že budem potrebovať redukciu, ktorá má na jednej strane koncovku, ako je na tom druhom obrázku - to našroubujem do AV receiveru a na druhej strane má povedzme klasický koax (IEC?) samec. A použijem TV kabel, čo už doma mám. Je to tak? A ako sa táto redukcia nejako odborne volá, aby som si to mohol vyhladať?
Díky.