od Dimec116 8. 12. 2019 19:54
Ahojte. Tato tema ma zaujala. Nechcem zakladat nove vlakno,preto sa skusim opytat na vas nazor v tomto vlakne. Ak by to bol problem,prosim upozornite ma,zalozim vlastnu temu. som laik,tak ak zle rozmyslam tak mi povedzte.
Na uvod len tolko,ze som filmovy fanusik,ale posledne 2 roky pocuvam trosku viac hudbu ako pozeram film.
Preto sa snazim o to,aby bolo sucastou mojho Dk aj stereo na urovni.
Momentalne mam zostavu 5.0. V predu KEF R 900,vzadu KEF R 300 center B&WHTM-2. AVR je DENON X6300H. KEF R900 kontroluju monobloky CLASSE CAM350 prepojene cez cince do avr. Co sa tyka DK,tam je vcelku spokojnost,trapim sa akurat na malom priestore. Trosku mi chyba subwoofer ale nieje ro tragedia. Prehravanie filmov je cez Blu ray player PANASONIC DP UB9000 prepojenym na filmy cez hdmi a ked pocuvam hudbu tak cez cince do AVR.
Co sa tyka pocuvania sterea,tak tam uz je citit ze AVR plni ulohu predzosilnovaca.
Aky by ste mi poradili kupit predzosik? Nemusi byt novy,vsetko co mam je bazar. Rad by som vyuzil XLR vystupy na PANASONICU. Taktiez mam doma gramafon NUMARK TTX,prenosku momentalne nemam. Tiez by som ho chcel zapojit do predzosilovaca..
Mozem mat na skusku GRUNDIG XV 7500,musim pon ist ale dost daleko..
Mam sa nato rovno vykaslat a pozerat sa po inom? Alebo budem pocut rozdiel medzi GRUNDIGOM a DENONOM