https://www.mall.cz/prijimace/harmankar ... erm=646083
..to by možná pro mou nejlevnější verzi stačilo, no je mi jasné že žádný zázrak to nebude.

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
David79 píše:No me se ten HARMAN/KARDON moc nezda, tech stiznosti od uzivatelu je docela dost.
martas38
Jeste me napadla levna varianta pro ty, kdo vyuzivaji ty on-line vymozenosti-Hama DIT2010M Pro+YAMAHA A-S201(slusne hodnoceny).
David79 píše:tombas
To ano o tom zadna ALE Hama ne jenom ze ma to co ta Yamaha, ale jeste navic-FM, DAB, USB, svuj displej-nemusim nic resit na tv a take rozmerove lepe sedi na tom zesilovaci.
David79 píše:tombas
No ja bych to s tou Hamou tak dramaticky nevydel, v recenzich co jsem cetl se chválou nesetrilo.
Je nejaky rozdil v kvalite mezi Yamaha A-S201, Yamaha R-S202D a Sony STR-DH190? V podobne cene je na Mallu i Denon PMA-520AE..jen skoda ze je vykonem podstatne slabsi.
David79 píše:Hmm..tak jsem pobavil i manželku, že prý tak pozdě nemám už nic psát..pak píšu úplné blbosti.
tombas
S tím FM a DAB rádiem máš asi pravdu ALE to USB se opravdu hodí a displej tím tuplem, nebudu přeci pořád vytahovat telefon.
Je tedy nějaký rozdíl v kvalitě zvuku mezi Yamaha A-S201, Yamaha R-S202D a Sony STR-DH190? Děkuji
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků