ste ma teraz celkom vystrasili, mam asi mesiac Onkyo TX-8390 a zistil som ze mi uz nefunguje zvuk z TV (Sony KD-43XF7596). Ked som ho prvy krat zapojil tak vsetko fungovalo ako ma, az do momentu ked som po par dnoch chcel pocuvat hudbu cez sluchadla a rodina pozerat TV. Vypol som v receivery len HDMI CEC aby mi po zapnuti TV nepreplo zvuk na receiver a po opatovnom zapnuti po par dnoch mi teraz nejde zvuk z TV do receiveru. Receiver sa po prepnuti na audio system normalne zapne, dokonca aj pridavanie hlasitosti reaguje ale ziadny zvuk nepocut. Sem tam sa toto stalo aj na Yamahe RX-C677 ktoru som mal pred Onkyom, ale tam mi vzdy pomohol figel s vypnutim AVR a TV z elektriky na par minut a po zapnuti sa to cele zosynchornizovalo. Bohuzial tu to nefunguje, teraz neviem ci je problem v TV alebo v receivery.
Pred par rokmi som mal ONKYO TX-NR609 a to dokonalo tiez na vadnu HDMI dosku, vtedy to ale po zapnuti hodilo nejaku hlasku na displeji. Myslel som ze tieto veci uz maju vyriesene ale ako tak citam tak asi nie, dufam ze to nebude moj pripad a ze chyba bude len nejakeho softwaroveho charakteru.
EDIT: zabudol som este nepisat ze okrem zvuku z TV do receivera nejde ani obraz z receivera do TV