Nemá cenu připlácet.Kabeláž je ten nej podvod u drahých modelů.Mutt píše:Ještě bych měl dotaz na propojovací kabel mezi MMC a zesilovač. WDTV live má možnost propojení přes toslink.
Nakupovat budu možná v Denon shopu, viz odkaz, kde je mají kvalitativně rozdělené do tří skupin profile/performance/reference. Má smysl připlácet za tu nejdražší řadu? Spíš bych to viděl na zlatou střední cestu...
dík
https://www.salonydenon.cz/cs/MM/Vyrobk ... LY_TOSLINK
-- 7. 3. 2020 14:27 --
Přesně tak.Správný názor.pekr77 píše:Ideální situace podle mě je, pokud chce člověk mít domácí kino i kvalitní stereo, tak mít AVR a přes pre-out to dávat na integrovaný zesilovač s ht bypass, nebo na koncák, kde pak samozřejmě záleží na kvalitě předzesilovače AVR.
Jsou i lidi, kteří to jedou odděleně, že mají bedny na 5.1 a pak zesilovač a ještě i bedny čistě na stereo.
Zazněl tady také názor, že bohužel zesilovače na 3.0 neexistují, což jsem si do nedávna myslel také a zjistil jsem, že to není pravda. Zřejmě vícero lidem by vyhovoval setup 3.0 či 3.1, takže ano, takové zesilovače existují. Nicméně - budou spíše raritou. Třeba takový Parasound A31, Anthem MCA 325, Emotiva XPA-3, atp., jenže ty ceny
Ještě malá poznámka ideální je mít ten zesilovač i se streamerem.(v tomto případě je úplně jedno jaká je kvalita předzesilovače AVR) Viz. třeba výrobky Naimu Uniti.Ale ty ceny...