Zesilovač k PC

AV receivery, stereo zesilovače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod viking81 17. 4. 2020 14:26

Tiež neviem o akom kábliku hovorí. Vždy to bude nejaký druh externého prevodnika a na ňom by som rozhodne nesetril..
Stereo: Wharfedale Diamond 11.4/Yamaha A-S701/Yamaha CD-S700
Headphones/Amp/DAC: Sennheiser HD650/Schiit Vali 2/Cambridge Audio DacMagic Plus
DAP/Headphones: Shanling M2X/iBasso IT01s
TV/BD: Samsung UE55KU6472/Xbox One X
viking81
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dajsi 17. 4. 2020 15:11

Houbickar o takom káble hovorí. Preto sa pýtam. No ak mám kúpiť nejaký nekvalitný Prevodnik, to už radšej fiio k3 alebo niečo podobné a 6006. Kľudne nejaký čas počkám.
dajsi
Junior

Odeslat příspěvekod Houbičkar 17. 4. 2020 15:42

"Pepo, já se spletla, 31!"..."To neni možný."...."31."

Ten kábl je opravdu jenom polovičaté řešení (tedy se omlouvám) a je k nemu potřeba tak jako tak ještě ten adaptér, konkrétně D/D převod a umí samozřejmě i D/A. Ceny od 13-30$. Jako D/A zrejmě nic moc, jako D/D asi dostačující. Jenže......bez vyzkoušení.

-- 17. 4. 2020 16:11 --

dajsi píše:Houbickar o takom káble hovorí. Preto sa pýtam. No ak mám kúpiť nejaký nekvalitný Prevodnik, to už radšej fiio k3 alebo niečo podobné a 6006. Kľudne nejaký čas počkám.

Kdyz uz dac a zesilovač, naco živit ty dacany dva a tedy kupovat 6006? Na to opravdu poslouzi levnejsi 5005. To navyseni ceny je prave za ten dac, ktery nevyuzijes. A stale vybiras tzv mobilni zarizeni urcene primarne ke sluchatkum, stejne jako treba ten Dragonfly black. Budes tedy propojovat kabelem jack/rca. Stolni zarizeni muze byt preci jen sofistikovanejsi.
Houbičkar
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod viking81 17. 4. 2020 17:07

Máš nejaký tip na stolný DAC s usb in a rca out v kvalite dragonfly, aby sa zmestil aj so zosikom do 400? :-)
Headphones/Amp/DAC: Sennheiser HD650/Schiit Vali 2/Cambridge Audio DacMagic Plus
viking81
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Yiakubou 17. 4. 2020 19:23

Co treba Schiit Modi 3 + nejaky zakladni zesik (nebo bazarovy) k tomu? To by se mohlo vejit.
Velky hifi: 2xNUC (Euphony Stylus/Endpoint) > Singxer SU6 > Trinnov Nova > RIHA LINE-4-DAC > 2x B200 bi-amp > Mega V2 Plus Custom
Maly hifi / produkce: RME Fireface UCX II > Neumann KH120 II + 750 DSP + NDH30
Yiakubou
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dajsi 17. 4. 2020 19:54

Chlapi, veľmi si cením váš záujem, spravíme to takto že teraz kúpim nejaký DAC kľudne v cene modi3, škoda že nemá ovládanie hlasitosti ako fiio ale to oželiem. Výborne sa mi hodí k aktívnym monitorom lebo doteraz ako hlupák som ich krmil jackom z PC, pritom vedľa som mal kartu od native Instruments. Použiteho zosiku sa nebránim, a toto ma čas myslím ved pokiaľ neskončí kríza, k po sluchu na predajniach sa aj tak nedostanem. Teda modi 3 alebo aký DAC?
dajsi
Junior

Odeslat příspěvekod Yiakubou 17. 4. 2020 21:33

Tak ja bych Modi urcite doporucil. Za danou cenu jeden z nejlepsich DACu co znam, kvalitne zpracovany a na stole bude i pekne vypadat jako bonus. Sam mam doma vyssi radu bifrost multibit s valhalla 2 a velka spokojenost. Jedina nepohodlnost u Schiit produktu obecne je vypinani na zadni strane.
Velky hifi: 2xNUC (Euphony Stylus/Endpoint) > Singxer SU6 > Trinnov Nova > RIHA LINE-4-DAC > 2x B200 bi-amp > Mega V2 Plus Custom
Maly hifi / produkce: RME Fireface UCX II > Neumann KH120 II + 750 DSP + NDH30
Yiakubou
Pokročilý

Odeslat příspěvekod bobzbrna 17. 4. 2020 21:38

Zdar,
myslím, že jsme ti tady poradili. Už víš jak to řešit.
Jestli je v posteli lepší Janička nebo Petra se taky nikoho neptáš na radu - prostě
si to vyzkoušíš sám...
Bob
SONY CDP-970, YAMAHA M-4, CANTON Quinto 540, KIMBER KC-1, MONSTER Powerline 2+
nebo jako zdroj NTB + FOOBAR 2000 + IFI NANO iDSD BL USB DAC , SMSL sApII, HIFIMAN RE0 nebo AKG K270 Playback
bobzbrna
Junior

Odeslat příspěvekod viking81 17. 4. 2020 21:48

Yiakubou píše:Co treba Schiit Modi 3 + nejaky zakladni zesik (nebo bazarovy) k tomu? To by se mohlo vejit.

Super tip..na Modi som úplne zabudol :-) to bude dobrá voľba :-)
viking81
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dajsi 17. 4. 2020 22:49

Chápem, ešte raz ďakujem
dajsi
Junior

Odeslat příspěvekod pekr77 18. 4. 2020 08:37

bobzbrna píše:Zdar,
myslím, že jsme ti tady poradili. Už víš jak to řešit.
Jestli je v posteli lepší Janička nebo Petra se taky nikoho neptáš na radu - prostě
si to vyzkoušíš sám...
Bob

To je otázkou - někdy chceš v posteli obě, jen se ty holky vzájemně moc nepotkávají. O věcech je potřeba přemýšlet, jen to nepřekombinovat, může se šeredně vymstít :-)
pekr77
Junior

Odeslat příspěvekod Denkez 18. 4. 2020 15:26

bobzbrna píše:Zdar,
nedalo mi to, a tak jsem to vzal jako takovou výzvu - najít integ. zes relativně známé (klasické) značky s USB vstupem do 10.000,- nový. No, za cca 30 min jsem nenašel.

A co třeba Klipsch PowerGate https://www.l-e.cz/klipsch-powergate ?
Pokud na nějakou otázku neznáme odpověď, ještě neznamená, že tato odpověď neexistuje.
Denkez
Pokročilý

Předchozí stránka