od paja726 30. 12. 2020 12:20
Když Wharfedale vyšly, tak jsem si říkal, že jsou pro mě podle parametrů i vzhledem ideální. Jel jsem je poslechnout s tím, že si je rovnou i odvezu. V kapse flash disk a naposlouchané skladby. Na prodejně jsme zapojili s PM7000N a po puštění se takový ten očekávaný efekt wow u mě nedostavil. Prodavač to vycítil, protože přivlekl za chvíli ty Chory a pár začátků skladeb a říkám, pro mě teda o kus lepší. Nakonec na srovnání připojil ty Silvery a to jsem vůbec tu značku neznal a po chvíli ze mě vypadlo, to je ono, to chci. Ale pro moje ucho byla Chora hodně blízko Silverům. Měl jsem sebou něco od Cohena, Annetu Askvik, bubny Ondekoza, Rebeccu Pidgeon, ale i Špinarovou a Nirvanu. Ty Chory bych si ale uměl doma představit. Po těch měsích si už prd pamatuji, ale ty Chory byly poměrně takové klidně a jemné na poslech, i příjemné výšky. Mě ty Silvery přesvědčli o trochu lepším prostorem, jak se krásně muzika rozlila kolem mě. Možná si "přidávají" od věrnosti, ale to už musí každý na své ucho posoudit sám.