martas38 píše:Zase Onkyo? Mě by to asi odradilo.
Netrvám na tom, vycházím z celkem pozitivní recenze, která je na hifi-voice.com. Pokud najdu jinýho výrobce, kterej mi nabídne plus mínus totéž za podobnou cenu, nebráním se. Bojím se ale, že stereo receiverů s HDMI nebude zase tolik na trhu
-- 3. 1. 2021 16:28 --Katikakus píše:Co si hodne lidi neuvedomuje pri pouziti AVR k poslechu stereo hudby je, ze AVR je k tomu potreba spravne nastavit, idealne prepnout do rezimu pure direct.
To třeba u mýho Onkya TX-NR609 nefungovalo, resp. stalo se to, že zvuk byl neposlouchatelně plochej, bez prostoru, bez basů, bez šťávy. Já třeba nejsu ten člověk, kterej koupí tak komplexní věc jako je AVR receiver, postaví ho k TV, zapojí a hned hraje. Naopak - když už jsem za to dal (relativně) tolik peněz, tak jsem koukal z toho dostat pro moje uši to nejlepší, tzn. jsem si řádně pohrál s nastavením všech možných režimů, i když hraju pouze ve stereu, a našel jsem, že pro moje potřeby je nejlepší mít zapnutej režim "stereo" (logicky), ale bez těch dalších vylepšovátek typu oprava komprese ztrátových souborů atd. Pak to hrálo imho slušně.