Zakoupil jsem tento reciever, mam to doma druhy den tak testuji. Zatim vse chodi, az na par veci. Prekvapila mne grafika (ci spise negrafika) menu recieveru na vystupu na TV, tomu se rika osmibitovy minimalismus.. ale na druhou stranu, funkcni to je, takze to neni velky problem. Jen to pusobi strasne. Ze zacatku mi pri prehravani muziky pres airplay slysitelne lupalo a praskalo v reprakach, jako kdyz prehrava clovek gramodesku.. ale prijde mi, ze se to ted zlepsilo, musim pozorovat detailneji - mozna jak reciever byl zapojen studeny tak jak ho privezli a postupne se zahral.
To, co bych potreboval resit je automaticky vypinani a zapinani recieveru, kdyz zapnu TV. Kdyz zapnu televizi, tak se sam zapne reciever a prepne vstup na tv na arc, to je v poradku. kdyz vypnu potom reciever, tak se ten vystup na tv prepne zase na jeji interni repro, to je tez v poradku. Ale chtel bych to udelat tak, aby se zapnutim TV nezapinal automaticky reciever a nejak se mi to nedari. poradite? manual jest zde https://manuals.denon.com/AVRX1700H/EU/ ... bkahie.php
cilovy idealni stav je takovy, ze reciever zustava vypnuty a veci k nemu pripojene (bluray, xbox, appletv) jedou pres passthru. stejne tak vypnuti a zapnuti tv nezpusobi aktivitu recieveru. Kdyz budu chtit zvuk pres repro, tak jen zapnu reciever a on se sam prepne (na TV, na vstup). Stejne tak automaticke zapnuti aby bylo zachovano pro airplay signal. A zadne slozite prepinani vstupu, je treba mit na pameti, ze k technice maji pristup krome deti tez manzelka, ktera rozhodne nebude pouzivat dalsi ovladac..