Se samotným přístrojem jsem spokojený, ale bojuju s apkou HEOS, zajímalo by mě jak jste s apkou spokojeni vy a zda máte stejné problémy.
Zmínil bych hlavně dvě věci, které řeším neustále.
1) volume
Ocenil bych spíš prosté tlačítko +/-, kterým by bylo dávkování jednodušší než to honit na posuvníku... pravda je, že díky tomu, že píšu tenhle text jsem si právě teď všimnul, že posuvník naštěstí už vylepšili

2) seznam hudby
Píšu zkušenost s přehráváním z HDD přes USB. Jsem v tomhle "stará škola", tedy nepoužívám všelijaké to automatické třídění dle interpreta, žánru, atd... volím vždy zobrazení dle adresářů, tedy tak jak je uloženo na disku. A to v podstatě vůbec nefunguje. Hudba se sice řadí abecedně, ale několikrát po sobě!! Seznam adresářů je tedy řazen A-Z, pak znovu A-Z, pak znovu, pak znovu, pak znovu... přičemž netuším proč některý adresář je zobrazen už v prvním "kole" a některý až ve třetím. Najít pak něco v tomhle bordelu je opravdu hodně zdlouhavé. To samé se samozřejmě děje nejen s adresáři, ale i se soubory v hlavním adresáři. Pokud už se pohybuju přímo v nějakém albu, tam je naštěstí většinou pořadí skladeb správné, ale taky to neplatí vždy

Máte někdo s tímhle podobnou zkušenost? Případně vysvětlení proč se tak děje nebo jak to vyřešit?
díky