Denon X2700H + Spotify problem

AV receivery, stereo zesilovače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod eviljack 12. 9. 2022 10:05

Tak to vypadá spíš na problém wifi modulu v AVR, pokud to po kabelu běží ok. Uvidíš, jestli se to za měsíc/dva nezačne projevovat i tak.
Cambridge Audio CXA61 + PC / HifiBerry DAC2 Pro / xDuoo MU-602 + Heco Aurora 700
Onkyo TX-NR6100 + Heco Metas 500 set + Heco Krypton Subwoofer + Heco Aurora 200 jako DA
Projektor Benq W1090
Asustor Nimbustor 4 - AS5304T
eviljack
Pokročilý

Odeslat příspěvekod casperdeluxe 12. 9. 2022 18:31

Mám to v plánu no. Každopádně dneska mi borec ze servisu řekl, že to jsou prostě mikrovýpadky v síti. Že s tím nic neudělám
casperdeluxe
Junior

Odeslat příspěvekod Duddits_cz 12. 9. 2022 18:34

Pokud bydlíš v paneláku, tak to tam je dost zarušené. I když 5GHz bývá v pohodě, ale zase nemá takový dosah a přes zeď už to je problém.
Yamaha R-N803D + Cabasse Jersey MC170
Duddits_cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod casperdeluxe 12. 9. 2022 21:27

Mám to v jedné místnosti. Spíš mě napadá, jestli se dá nějak zjistit, jestli jsou opravdu nějaké mikrovýpadky.
casperdeluxe
Junior

Odeslat příspěvekod eviljack 13. 9. 2022 07:07

To se mi zdá spíš jako blábol, aby se Tě zbavil :) Můžeš si ještě zkusit dát do telefonu aplikaci Net Analyzer (například) a tam uvidíš, jaké kanály jsou nejpoužívanější, ale stejně už si s nimi čachroval. Pokud si ten wifi modul nedokáže poradit s případnou ztrátou pár paketů, tak je to stejně šunt a nemá to tam co dělat.
Cambridge Audio CXA61 + PC / HifiBerry DAC2 Pro / xDuoo MU-602 + Heco Aurora 700
Onkyo TX-NR6100 + Heco Metas 500 set + Heco Krypton Subwoofer + Heco Aurora 200 jako DA
Projektor Benq W1090
Asustor Nimbustor 4 - AS5304T
eviljack
Pokročilý

Odeslat příspěvekod leroj 13. 9. 2022 07:49

a hele - to co píše eviljack, jsem ti včera říkal :)

tomu technikovi bych nevěřil ani slovo - prostě kope za Denon a taky nestojí o práci, zřejmě jí má dost

pokud ti doma všechno jede a navíc AVR funguje s kabelem, tak bych chybu hledal v modulu wi-fi v AVR.
takže jak jsme mluvili:
buď AVR na reklamaci, což bude nadlouho - nebo se smířit s kabelem (nebo přes ty zásuvky, to je supr nápad)
leroj
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod casperdeluxe 18. 10. 2022 08:17

Tak jsem koupil powerline, natáhl jsem kabel a už měsíc nemám problém.
casperdeluxe
Junior

Předchozí stránka