Jako vždy, záleží na tom, kolik do toho chceš dát. Pokud 40k dohromady, tak bych se na kombinaci starý receiver + něco vykašlal a vzal něco nového, co to už bude umět samo.
Měl jsem WTX-Micro (mám ho pořád, ale nepoužívám) v kombinaci se starým Harman Kardonem, hrálo to parádně, ale občas jsem musel WTX natvrdo vytáhnout z napájení, protože se zasekl, a taky je otrava se streamem - z PC šlo na první dobrou iTunes, Tidal jsem tehdy neměl, tak nevím, jestli by ho viděl hned. U Foobaru se to muselo řešit spuštěním rendereru, a stejně to nebylo ono. U iTunes je zase problém, že pokud máš FLACy, tak je musíš překonvertovat.
Pak jsem ho nahradil RPI4 s Hifiberry a Volumiem, tam je zas Tidal doplněk placený, jde tam teda nějak docpat, ale už je to trocha práce. Taky to hrálo dobře, ale stejně jsem nakonec vzal nový zesilovač - ten nemá streamovací služby v sobě, ale posílám to tam optikou z PC, případně přes BT večer z mobilu, když už jsem líný vstávat...

Co se beden týče, budu jako kolovrátek, ale jestli máš možnost, poslechni si někde v okolí Heco Aurora 700, vzhledem k velikosti místnosti asi spíš i 1000, za ty prachy to hraje nádherně a zbyde dvacka na zesilovač.