Děkuji za reakce
Tapir1: kdyby hrál ten Marantz PM8000 o poznání lépe než HK 3470 tak ho asi vezmu
Lybuna: ty Cabasse mám rok a jsem s nimi nadmíru spokojen, těžko bych měnil, i když jedním nejmenovaným uživatelem zde na fóru mi bylo doporučeno otestovat Heco Aurora 700
co se týče Yamahy, tak 3 měsíce jsem měl zapojenou Yamahu AVX 500 zvuk byl takový přesný, utažený, i když se mi poslouchal dobře, tak mi tam ve zvuku cosi chybělo, vrchol byl, když mi vůbec nezahrála Accept a Iron Maiden některá alba, jakmile jsem dal zpátky HK vše tam bylo, dynamika, bohatost, melodičnost, prostě to, na co jsem byl zvyklý...
Hifionania: NAD vyřazuji z výběru, i jiné modely od něj, neboť jsem tak trochu pátral na webu a tato značku má dost rozporuplné hodnocení, kdy je u některých chválen zvuk, ale naopak stížnosti jsou na použité součástky a poruchovost
zatím bych tedy nechal ve hře ten Marantz PM8000 a jelikož HK 655VXI není k sehnání, tak jsem našel kromě HK 6500 a 6350R Harman/Kardon HK6850 ten se mi dost zamlouvá, jinak ještě bych mohl vzít nové Onkyo A9150 ale nevím zda je od těch dříve zmíněných opodstatněná cena 15,5tis. - ještě musím upřesnit, že vybírám zesilovač s připojením Pre Out Main in, proto mám ve výběru pouze tyto modely