Duddits_cz píše:Konkrétně Denon DRA-800H... měl jsem ho měl pár měsíců doma a s Yamahou R-N803D se nedá srovnávat.
Férové srovnání 2 zesilovačů z pohledy "kvality zvuku" je možné jen ve slepém testu. Ale i tak děkujeme za tvůj názor.
Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Duddits_cz píše:Konkrétně Denon DRA-800H... měl jsem ho měl pár měsíců doma a s Yamahou R-N803D se nedá srovnávat.
Denkez píše:Duddits_cz píše:Konkrétně Denon DRA-800H... měl jsem ho měl pár měsíců doma a s Yamahou R-N803D se nedá srovnávat.
Férové srovnání 2 zesilovačů z pohledy "kvality zvuku" je možné jen ve slepém testu. Ale i tak děkujeme za tvůj názor.
Lubro píše:@Duddits_cz: Pouze pro mé laické pochopení..."Denon DRA-800H se nedá s Yamahou R-N803D srovnávat"...jako že ta Yamaha je lepší díky tomu, že je nebo spíše byla cenově dražší? Neboť ta už taky není nikde v prodeji stejně jako Yamaha R-N402D...
Lubro píše:@Duddits_cz: Pouze pro mé laické pochopení..."Denon DRA-800H se nedá s Yamahou R-N803D srovnávat"...jako že ta Yamaha je lepší díky tomu, že je nebo spíše byla cenově dražší? Neboť ta už taky není nikde v prodeji stejně jako Yamaha R-N402D...
Lubro píše:@viking81: Díky za vysvětlení a poskytnutí určitých podkladů...Nicméně pokud by to člověk pořizoval v této době, tak stejně asi moc na výběr není = neboť ty Yamahy (R-N803D a R-N402D) nikde nejsou u našich prodejců (eshopech) v prodeji, alespoň jsem je nikde neobjevil skladem. Bráno jako nové se zárukou a nikoliv shánění po bazarech či inzerátech z "druhé ruky"...
Lubro píše:Tak pokud by ta "bazarovka" byla ještě v záruce a v TOP stavu, ani já bych se asi nebránil...Nicméně si myslím, že trefit takovou nabídku bude spíše o náhodě...V rámci bazarových nabídek hodně vidím už dosti starší kousky bez záruky, kterých se podle mě kupující snaží zbavit a pořídit novější.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků