Tak to se omlouvám, měl jsem na mysli funkce a podporované formáty. A tím pravěkem jsem myslel to, že dnes už ani firma Wolfson Microelectronics neexistuje, sežral to před časem tuším Cirrus Logic, který z té slavné čtverky Chord, ESS Sabre, Asahi Kasei, Cirrus Logic považuju za nejslabší. Čip samozřejmě není vše, záleží na jeho implementaci, hodinách atd., ale sám preferuju Asahi. Zapomněl jsem ještě na Burr-Brown, ale to už taky myslím pohltil nějaký nadnárodní komplex, od nich jsem nikdy žádný převodník neslyšel.
Jen tak pro zajímavost, na brněnském sluchátkovém setkání jsem měl možnost slyšel DAP A&K A&futura SE180, který má dva výstupy ze dvou různých převodníků. Jeden z čipu Asahi, druhý z ESS. Určitě to ovlivňovala implementace čipů, dost možná i DSP procesor, ale byl tam víc než výrazný rozdíl ve zvuku, obecně se mi víc líbilo Asahi, ale na tvrdší metalové žánry mně víc seděl Sabre převodník. Každopádně zajímavá krabička na srovnání vlivu čipů DAC na zvuk. Netuším, jestli to zařízení měla být jen technická demonstrace zvuku dvou různých DAC (už se nevyrábí), každopádně já bych asi využil oba, pokud bych se intenzivněji věnoval IEM poslechu. Tímto děkuji Pseudomagick, že mi to umožnil poslechnout

Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12