Wiim Amp

AV receivery, stereo zesilovače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod mila001 1. 12. 2024 00:03

Tak že jak by to šlo propojit, když wiim nemá koax.
mila001
Junior

Odeslat příspěvekod tesarpa 1. 12. 2024 08:33

Jde to pomocí externího převodníku z koaxu na optiku, jestli to ovšem stojí za to. Jednodušší by asi bylo použít analogový (linkový vstup), ne?
tesarpa
Junior

Odeslat příspěvekod martas38 1. 12. 2024 14:28

To je otázka s tím linkovým výstupem. Tyhle převodníčky DDC nijak výrazně kvalitu zvuku nepošlapávají. Já používám levný čínský převodník tuším Douk z USB na optiku mezi streamerem a převodníkem v ne zrovna levném řetězci, na přímou radu ne zrovna hloupého pana Roba Wattse, konstruktéra Chordu a šlape to výborně. A je to systém "vystřel a zapomeň", takže mně leží někde vzadu za komponenty a že to jede přes optiku poznám jen podle barvy kontrolky.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mila001 1. 12. 2024 20:11

Tak zkusím to s tím analogovým vstupem. A děkuji za radu.
mila001
Junior

Odeslat příspěvekod swenak 24. 12. 2024 23:30

Amazon.de nyní 300EUR včetně dopravy.
Přílohy
wiim.jpg
swenak
Junior

Odeslat příspěvekod brunokocur 11. 2. 2025 12:22

Nedaří se mi nastavit automatické přepnutí vstupu bluetooth.
Příklad, poslouchám radio, vstup je Ethernet, chci z mobilu streamovat hudbu přes bluetooth, spustím v aplikaci v mobilu přehrávání, ale vstup ve Wiim Ampu se nepřepne na bluetooth, ale hraje dál radio přes Ethernet. Abych mohl poslouchat přes bluetooth, musím vstup zapnout v aplikaci Wiim.
V nastavení jsem možnost automatické přepínání vstupů nenašel, možná dělám něco špatně.
Mám ještě streamer Bluesound Powernode Edge, kde se vstupy přepínají automaticky.
brunokocur
Junior

Předchozí stránka