Onkyo TX-8270-máte jej někdo?

AV receivery, stereo zesilovače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Duddits_cz 8. 4. 2024 15:22

Kvalitní recenze jsou i tady, stačí nechat přeložit Googlem: https://audio.com.pl/testy/stereo/ampli ... yo-tx-8270
Yamaha R-N803D + Cabasse Jersey MC170
Duddits_cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod conwiq 8. 4. 2024 16:25

Ahoj, Onkyo mám již několik let doma, jsem s ním spokojený až na jednu věc a to, že tak 1-2x do týdne se sekne společný ovladač (HDMI CEC) od TV, kterým ovladam hlasitost a musím zařízení na pár vteřin vypnout od sítě. Někdy to otravuje, když se nechytne hned, ale až napodruhé. Už jsem si zvykl... Jinak je super, ovládání je pro mě nejlepší přes mobilní aplikaci. Využívám na Spotify a pak na hudbu/filmy z NAS. Připojené mám Dynavoice DF6.
conwiq
Junior

Odeslat příspěvekod tombas 8. 4. 2024 16:56

Tady je to pěkně srozumitelně vysvětleno
https://www.youtube.com/watch?v=jAKRJxhiwMM&t=104s
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod fekino 9. 4. 2024 17:50

Ahoj,mám ho už cca 5 rokov.Absolutná spokojnosť,hlavne teraz keď som prešiel na phono.
Ovládanie cez mobil aj DO.Mám k nemu pripojený 2TB HDD a cez app. v mobile si prehrávam nepreberné množstvo hudby vo Flac,SACD,24/192,CD s náhladom obalu.Ale jeden problém som mal balans bol mierne do ľava.V servise mi to napravili bola to chyba SW.Potom som zistil,že si to môžem napraviť aj sám.Inak výborný.
fekino
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bošu 26. 4. 2024 03:33

Ahoj, já mám Onkyo TX-8250 a jsem nadmíru spokojenej. Hodně slušně nakrmí i moje Canton Ergo 90 DC, což už jsou dost žravý bedny. DLNA funguje bezvadně, jen ta appka od Onkya je trošku těžkopádná, ale je alternativa a to Mconnect, tu používám pořád a je to bezproblémů.
Onkyo TX-8250+Canton Ergo 90 DC+Polk Audio HTS 12
Bošu
Junior

Odeslat příspěvekod epidot 26. 4. 2024 14:59

Ano mám už x let. Hlavní použití s drátovými sluchátky k TV. Dále je v něm zapojen nV SHIELD TV. 4k60 Dolby vision pošle dál do tv. Za mě spokojenost.
RME ADI-2 DAC FS + Denon AH-D9200 / Modecom Eclipse 60 / Creative BT-BW5 + Sennheiser Momentum TW4
Onkyo TX 8270 + Denon AH-D7200 / Polk Signature Elite ES55
epidot
Junior

Předchozí stránka