Denon avr x1700

AV receivery, stereo zesilovače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Alikemale 5. 8. 2024 19:25

Zdravím pánové,
mám asi lama prosbu/dotaz.
Neví někdo jak z tohoto avr dostat line out zvuk?
Koupil jsem bazarovku a vůbec mne nenapadlo si toto ověřit. Až při zapojování komponent jsem zjistil, ze nemá linkový vystup.
Rád bych si na kotoučák a nebo kazeťák občas něco nahral.
Pomůže HDMI extractor připojeny na jediný OUT výstup(a ktery je HDMI) z avr?
Alikemale
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod martas38 5. 8. 2024 19:34

Podle mě pomůže. Docela mě ten nedostatek konektivity překvapil...
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ilja2001 5. 8. 2024 19:48

Hmm, koukam, ze se zase setrilo u Denonu. Starsi modely teto rady maji pre-out pro druhou zonu. Tento uz ne a asi ani tu druhou zonu. HDMI extractor by mohl byt reseni, ale over si, zda zvuk ze zdroje, ktery chces nahravat, jde z HDMI out.
ilja2001
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kamasu 5. 8. 2024 20:00

Zone 2 tenhle AVR má napřímo na reprovýstupy. Je to holt základní řada a má to jen to co nejběžněji dnes lidi chtějí. A nahrávat přes Line Out výstupy dnes už nido nechce, je to k ničemu a i když už něco takovýho chce někdo náhodou dělat, tak to dnes jde snadněji i líp.
Kamasu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Alikemale 5. 8. 2024 20:06

ilja2001 píše:Hmm, koukam, ze se zase setrilo u Denonu. Starsi modely teto rady maji pre-out pro druhou zonu. Tento uz ne a asi ani tu druhou zonu. HDMI extractor by mohl byt reseni, ale over si, zda zvuk ze zdroje, ktery chces nahravat, jde z HDMI out.

2zony porad ma, pro druhou se vyuziva vykonovy stupen 2 surroundovych repro takze 7.2.1 bez zony 2. nebo 5.1 se zonou 2.
Preout to ma pro subwofer zone 1 a zone 2.

-- 5. 8. 2024 20:11 --

Kamasu píše:…když už něco takovýho chce někdo náhodou dělat, tak to dnes jde snadněji i líp.

Jak jsem psal, mam to hlavne na filmy, a obcas neco nahrat.. vyssi rada pro mne je zbytecna.
Takze jak to jde udelat snadneji a lepe s tim avr?
Přílohy
IMG_6787.jpeg
Alikemale
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ilja2001 5. 8. 2024 20:27

Jak jsem psal, vyzkousej, jestli zdroj, co chces nahrat, proleze pres HDMI treba do TV. Pak muzes pouzit extraktor. Treba mi starsi X1500 analogove zdroje do HDMI nepousti, vc. tuneru, ale ja mam jenom FM. Takze je moznost nahravat jenom z HDMI vstupu. Myslim, ze u X1700 to bude stejne, mozna pujde z DAB.
ilja2001
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kamasu 5. 8. 2024 20:40

Alikemale píše:
Kamasu píše:…když už něco takovýho chce někdo náhodou dělat, tak to dnes jde snadněji i líp.

Jak jsem psal, mam to hlavne na filmy, a obcas neco nahrat.. vyssi rada pro mne je zbytecna.
Takze jak to jde udelat snadneji a lepe s tim avr?

Neřekl jsem, že to jde snadněji i líp s tím AVR, řekl jsem, že to jde snadněji i líp. Dnes máme PC a to zvládne kde co, třeba právě i nahrávat zvuk. Není potřeba to tahat přes mezičlánek v podobě AVR, stačí to pustit rovnou do PC.
Anebo prostě nenahrávat a sehnat si to co chceš přímo a v plnej kvalitě.
Kamasu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Alikemale 12. 8. 2024 18:34

Takže výsledek mého snažení je takový, že z AVR X1700 nejde žádný zvuk dostat, krom repro a sluchátkového výstupu.
Jako řešení jsem tedy pořídil Xiaomi mi box a hdmi extractor, který zapojuji pro nahrávání audia a obraz si posílám dál přes AVR do TV.
Alikemale
Kolemjdoucí