Co som skusil zatial je dat AVR do tovarenskych nastaveni a to ako vzdy pomohlo na prve pocutie, ale ked som tyo vypol a neskor zapol, chovalo sa to rovnako.
Priamo k routeru som zatial pripojeny cez Wifi.Tym myslim, ze router nie je priamo pripojeny na tu novu siet ako zvysok domu, ale este na tu povodnu. Co opat fungovalo, ale po vypnuti a neskorsom zapnuti zase nic. Mozem to este skusit kablom, ale bojim sa, ze tu problem nebude. Siet si inak myslim mam velmi stabilnu, router nikdy nezavahal.
Pytal som sa na to aj bota:
Skontroluj nastavenia standby režimu:
Choď do Setup → Network → Network Standby a nastav túto možnosť na ON. Toto zabezpečí, že receiver udrží svoje sieťové pripojenie aj počas standby režimu.
Vypni "Auto Standby":
Choď do Setup → General → Auto Standby a vypni túto funkciu. Receiver tak zostane aktívny dlhšie a môže to znížiť problémy pri opätovnom pripojení.
Resetuj sieťové nastavenia:
Skús resetovať sieťové nastavenia receivera: Setup → Network → Reset Network Settings.
Pripoj receiver späť na ethernet (uprednostni ho pred WiFi), čo môže zvýšiť stabilitu pripojenia.
Manuálne vyber audio formát:
Skús manuálne nastaviť formát zvuku na PCM: Setup → Audio → Audio Output → PCM.
Ak je možnosť na Auto, môže dochádzať k oneskoreniu pri detekcii formátu.
Ten standby mam nastaveny, inak by som asi nebol schopny zapnut receiver zo Spotify v telefone a to, alebo akekolvek ine PCM nastavenie ani najst nedokazem, to si zrejme vymyslel
Nastavit IP napevno mozem skusit, vdaka
Jo a skusil som zapnut aj UPnP. Niekomu to vraj robilo problem, ale to mi problem nevyriesilo tiez.