od cheres 17. 11. 2024 08:56
Ahojte chalani , viete niekto poradiť ? Mám zostavu KLIPSCH REFERENCE PREMIERE II 6000 , k tomu Denon AVC-X6700 , kino v zostave 7.2.4 ( ešte mi chýbaju subwoofery ) , som velký fanúšik domaceho kina , prevažne všetko púšťam z diskov na bluray player Panasonic DP-UB820. Problám je v tom že tam nie ten wau efekt kina , hrá to tak fádne , bez napatia , tak nejak ved to hrá . Atmos reproduktory zabudované v strope , všetky uhli reproduktorov na stavené podľa dolby stránky . Už som si aj požičal DENON AVC8500 z bis audia na skúšku a to bola íná káva čo sa týka kina , hralo to tak ako malo , ale čitam aj rôzne recenzie na zahraničných forách , niketo píše marantz , niekto onkyo atd. Momentálne sa objavili nové receivery Marantz Cinema 30 , Denon AVC-A10H, Onkyo RZ70, Pioneer LX805 YAMAHA RX-A8A . Prečo toto vôbec píšem - švagor si kupil YAMAHU RX.A4A 7.2, a poprosil som ho aby ju doniesol ku mne . Nastavili sme ju a ked sme pustili filmy z blu ray , som na zadok padol ako to hralo , wau efekt napätie , mohol som napätú atmosféru krájať nožom a scény ktoré som mal napozerané a boli pre mňa fádne zrazu dostali obrovský náboj a ked som ich pozeral tak som skoro od napetej situacie vo filme aj z kože vyskočil.( Jediné čo sa mi na tej Yamahe nepáči disign a chýba mi lepši displej , na ktorý som u Denona velmi zvyknutý. Dakujem Vám všetkým vopred za každú radu ktorú mi prinesiete .S pozdravom .