Ahojte,
nedavno som tu zalozil temu o probleme s X1600X. Na skusku som si zaobstaral DRA 900H kedze som chcel skusit aky rozdiel to realne bude pri pouzivani na hudbu v stereo rezime. Hoci sa mi na zaciatku rozdiel zdal skor na urovni "placeba", posledne 3 dni som tomu venoval viac casu, odrazu mi X1600vka zacala vadit a zvukovo nepostacovat. Asi enma zmysel sa o tom rozpisovat.
Pointa je, ze aj kvoli zvuku aj kvoli vade pojde z domu a potrebujem nahradu. Povodne som neplanoval vyuzivat viac kanalov a dufal som, ze 900H si mozno aj necham ak ma zaujme, ale poslednu dobu premyslam aj nad tym, ze to tak do roka rozsirim aj o zadne a center a mozno woofer (budem riesit neskor). Takze by som chcel AVR ktore zvladne stereo aspon na urovni tej 900H a zaujimali by ma nazory. Nasiel som nejake merania na starsiu 800H ktora by ale mala byt velmi podobna 900vke a extra slavne to nedopadlo: https://www.audiosciencereview.com/foru ... ver.26743/
Podla merani su napriklad X3600H/X3700H a tak snad aj X3800H lepsie nez 800H, akurat sa bojim, ze tie grafy interpretujem zle a tak jednoduche to nie je. V tom pripade by som si mohol vziat jeden z nich (zrejme najnovsi), alebo sa mi celkom pozdava Marantz Cinema 60, mozno 50 ak by tam bol citelny rozdiel.
Da sa to takto zjednodusit, alebo by som za receiver splnajuci tieto kriteria musel vyplacnut ovela viac ?
Vdaka