Wallcott píše:Johnnny64: z toho čo čitam chceš dobry stereo vykon ale aj do buducna multikanal možnost. Asi jedine riešenie v tvojom pripade by bolo niečo ako Marantz 70s pre buduci multikanal riešenie je to cenovo celkom dostupný AVR, a má komplet preout čiže na stereo by som kupil nejaky dizajnovy stereo koncak aspon 2x150w, neviem aku maš skrinku pod TV ale ten koncak vieš schovat pripadne ho dať inde ak maš dlhši rca kabel a vadilo by to dizajnovo.
Lebo ak chceš z AVR dostať na stereo poriadny vykon potrebuješ niečo ako A1H a pod čo je cenove ulne inde a pre tvoje využitie aj zbytočnosť.
Vdaka.
No, ja s tebou suhlasim, len tam vidim obmedzene moznosti. Som rad, ze si pochopil, ze pozeram aj na dizajn a v tomto pripade skor na to aby to dohromady sedelo nez ze to musi byt vylozene krasne. Vylozene skaredy receiver som asi ani nevidel. K ten Cinema 70s som nic take nenasiel. Marantz ma nejaky Model 50 ktory je z rovnakej lajny, ale stoji to nezmysel.
K Marantzu 1510 sa potom da kupit Marantz PM6007, co je vizualne ideal, ale jednak sa mi moc nevidi ani na papieri, ale jednak ani realne nie je extra dobry. Navyse to uz je pomerne stare. Zosik aj ten receiver
Preto sa mi asi najviac pozdavaju tie krabice ktore viem niekde schovat. Aktualne mam uplne lowcostovy Ikea Lack nakolko dom len postupne zariadujem, no repraky maju prednost pred nabytkom a priatelka hypo nesplaca, takze ju do toho kecat nenecham (ale je zlata a a ani nekeca
) . V buducnosti budem riesit custom skrinku, takze to prisposobim podla potreby. Aj ked je asi pravda, ze do custom skrine asi schovam vselico, nielen tie Fosi, ale pokojne aj nieco vacsie. Predpokladam, ze by mi k nemu stacil aj obmedzenejsi pristup, vsak ?
V BIS Audio by od zajtra mali mat tu Cinemu 60 za 760eur co mi pride ako rozumna cena a aj dovod preco ju tu dookola omielam. No a k tomu by potom mali ist asi tie Fosi.