xbox přes avr

AV receivery, stereo zesilovače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Me_jle 30. 11. 2024 17:22

Jak píši vše přes receiver, mám nastaveno 120Hz, nikdy žádný problém. viz. jak jsem psal výše pokud mám fci. DV pro hry zapnutou tak DV, pokud vypnu jede TV v HDR.
Me_jle
Junior

Odeslat příspěvekod kikajan 1. 12. 2024 14:48

Tobě to přehrává DV i když máš na xboxu nastaveno 120Hz?
kikajan
Junior

Odeslat příspěvekod Me_jle 1. 12. 2024 15:22

Ano, obnovovací frekvence nastavená na 120Hz a i v podrobnostech mám napsáno, že moje TV podporuje DV až do 4k/120Hz.
Me_jle
Junior

Odeslat příspěvekod kikajan 1. 12. 2024 16:44

To mě nefunguje. Jedině při 60 Hz. Jak je to možné? Mohl bys mě prosím napsat číslo poslední aktualizace xsx a možná i TV , já mám oled LG BX. Co máš za kabely? Já mám ten originál co byl u xboxu
kikajan
Junior

Odeslat příspěvekod Me_jle 1. 12. 2024 17:55

Mě to takhle funguje od začátku co jsem koupil xbox (což bylo jak to přišlo do ČR) včetně TV takže to s verzemi firmwaru nemá co dělat. Do LG oled CX to mám na HDMI číslo 2 neboť je to jedinný eARC HDMI co tv má.
Od xboxu do receiveru mám originál ( denon 2700 měla jedinný hdmi vstup co umí 8k-4k/120Hz) a z avr do tv mám buď tenhle
https://www.monoprice.com/product?p_id=42682

nebo tenhle
https://www.bscom.cz/velmi-kvalitni-kab ... _d1736965/
za receiver se nedostanu tak lehce aby se mi chtělo ho vybírat a TV mám na zdi, kabel z avr do tv ve zdi.
Ten první kabel je certifikovaný poradil mi ho riddel z tohoto fóra, když mi dělal kalibraci televize.
A jestli si pamatuji dobře tak BX/CX oled tv měli jen 2 ze 4 portů hdmi 2.1 a zbylé dva 2.0
TV - 04.50.90
Me_jle
Junior

Odeslat příspěvekod kikajan 1. 12. 2024 19:40

Já jsem to kupoval taky hned jak vyšel xsx a tomu oled. Pamatuji si že když sem to zapojoval, tak bylo vše ok. Až teď co jsem si pořídil avr jsem všiml že to podporuje DV při 60Hz ani nevím jak dlouho už to tak je. Z xboxu do avr mám zapojený originál hdmi Xbox a z avr do TV hdmi který jsem koupil cca za 600 Kč a zkoušel jsem s ním připojit Xbox napřímo do TV a DV při 60Hz fungovalo.
kikajan
Junior

Odeslat příspěvekod Me_jle 1. 12. 2024 20:04

Díval jsem se pár diskuzí na reddit ohledně BX a 120Hz s DV, sice poslední příspěvky byly 2 roky staré, ale všude psali, že se čeká na aktualizaci firmwaru. Všichni tam píší, že jim to jede jen na 60Hz s DV.
Pak tam někdo psal, ze update pro 120Hz DV vyšel jen pro CX a GX a nikdo neví jestli vůbec to pro BX vyjde. Víc jsem se nenašel.
Me_jle
Junior

Odeslat příspěvekod kikajan 1. 12. 2024 20:11

OK. Díky za info. Ale stejně by mělo jít DV 60Hz.
kikajan
Junior

Odeslat příspěvekod Me_jle 1. 12. 2024 20:15

To by určitě mělo.
Me_jle
Junior

Odeslat příspěvekod kikajan 2. 12. 2024 12:48

Když pouštíš UHD disky z filmy s podporou DV z xboxu tak se ti zobrazují také v DV? Něco jsem četl že Xbox nepodporuje DV u UHD disků
kikajan
Junior

Odeslat příspěvekod Me_jle 2. 12. 2024 19:04

Nikdy jsem nepouštěl takže nevím. Ale na webu supporting xboxu je napsáno DV jen pro streamovaná média a hry. Pro blue-ray není DV k dispozici. Takže ano jak píšeš.
Me_jle
Junior

Odeslat příspěvekod martas38 3. 12. 2024 13:23

Me_jle píše: Prosím kde jsi ve svém boxu ty ukázky našel.

Tak se omlouvám za určitou mystifikaci. Ty ukázky jsou v placeném pluginu Dolby Atmos (používám skrz hraní se sluchátky).
Jsou tam testovací videa, kde se zapíná a vypíná Vision a Atmos.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Předchozí stránka