Zesilovač k Heco Aurora 700

AV receivery, stereo zesilovače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Avenger666 13. 1. 2025 10:03

Dobrý den,potřeboval bych poradit od vás zkušených,jaký zesík(kokem 30000Kč) k bednám Heco Aurora 700 hlavně na metalovou muziku.Můj typ je Vincent SV-500,ale nevím zda a jak by si rozuměl s Aurorama.Díky vám za každý váš postřeh a radu.(obývák 4,5x4,5m)
Avenger666
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod eviljack 15. 1. 2025 09:35

Zdar,

ja jsem aurory zkousel se starym Harman Kardon HK6000 a hralo to pekne, ted je mam pripojene k CX-A61 a cvici s nima taky slusne. Zrada ovsem je, aspon pro me, ze tenhle zesik nema korekce a ja mam rad si to trosicku poladit, to jsem poresil externim DAC a jsem spokojen.

Zkousel jsem je i s AVR Onkyo, co mam na domaci kino, a taky hraly pekne. Obecne myslim, ze Aurory jsou dost univerzalni, nicmene nejlepsi by bylo najit nejake studio, kde te nechaji si bedny privezt a vyzkouset, nebo naopak si ten zesik pujcit domu. Jinak holt na prasaka, objednat a do ctrnacti dnu pripadne vratit.
Cambridge Audio CXA61 + PC / HifiBerry DAC2 Pro / xDuoo MU-602 + Heco Aurora 700
Onkyo TX-NR6100 + Heco Metas 500 set + Heco Krypton Subwoofer + Heco Aurora 200 jako DA
Projektor Benq W1090
Asustor Nimbustor 4 - AS5304T
eviljack
Pokročilý