Onkyo TS NR 905 tak konečne aj u nás na sklade! Smola je ale to ,že mne po zapojení nevyhovuje, popíšem podrobnejšie:
plusy:
- obraz sat rec.(HUMAX PR HD 1000 )- AVR-TV( projektor ) via HDMI a cez Reon chip je ostrejší a jasnejší ( porovnával som na plátne 2,75m uhlopriečka )upscaling až na 1080p
-obraz DVD record.-AVR-TV( projektor ) via HDMI a cez Reon chip je ostrejší a jasnejší ( porovnával som na plátne 2,75m uhlopriečka )upscaling až na 1080p
- zvuk ,jednoducho super má všetky možné dekodéry aj dolby thru hd a pod.( ale ten som ani moc nenastavoval, lebo AVreceiver vratim)
- 2 HDMI výstupy ( nevýhoda je ,že sa nedá prepnúť priamo ovládačom ,ale iba cez menu AV receiveru )
- 4 HDMI vstupy ( Sat.receiver, dvd recorder, kamera, ......)jednoduché prepínanie ovladačom
mínusy: :evil:
- pripojenie sat.rec./ HUMAX PR HD 1000-AVrec. -TV ( proj. )nejde do TV alebo do receiveru zvuk ( alebo iba taký sekaný tj. 1 sek. ide a 1 sek.nejde ), potrebné je ešte dodatočné prepojenie bud opt. alebo dig. káblom
- ochrana proti kopírovania HTPC neprepustí obrazový signál z Premiere HD, pričom všetky ostatné HD programy idú v pohode ( discovery HD, pro7 HD, sat1 HD, astra HD, NOVA HD, HD5 a pod. )
Na záver , kedže často pozerám filmy z premiere HD a tento receiver mi neprepustí obraz, tak nemám čo riešiť ,aj ked AVreceiver je super. Ostáva mi čakať iba na to , kedy sa už veľké firmy dohodnú medzi sebou, kto to má vytiešiť. Z nemeckých for som vyčítal, že tento problém už majú viac ako 1,5 roka a veľké firmy ako HUMAX, ONKYO, DENNON a daľšie sa nevedia dohodnúť.
Ak má niekto záujem o info ohľadom 905-ky rad odpoviem ak budem vedieť