od ysch 27. 1. 2008 11:38
přistupuji k tomu úplně stějně ... pro harmana jsem se rozhodl, že mohu právě na tvrdo nastavit stereo poslech a všechny ty pro logiky, dts, suroundy, dts, neo 6,7...vypnout..... a s bednama to bude stejné ..... 15 tisíc při vyjímečné kvalitě jsem ochoten si 3-4 připlatit...... ale zatím vnímám tolik protichůdných informací, že mi z toho jde hlava kolem. Sehnal jsem si tabulku testovaných reprobeden (regálových) kdy na vrcholu je reference Sonus Faber Guarneri Memento a na konci Jensen C 5 Champion (ta první za 10 000 euro ty poslední za 100 euro) neslyšel jsem ani jedny. Ale od 37 místa Focal chorus (20000 kč) do 105 Tanoy sensys 1 (11 000 kč) je poměrně dost bedýnek které jsou zajímavé parametry i designem. s cenami mezi 20000 a 7000 kč. Zajímavé je, že můj favorit KEF iq3 (9600 kč) a Canton crono 504 (13000 Kč) dělí 19 příček a v % pouze 6% v jakémsi numerickém hodnoscení pouze 5 bodů, ale pro mé ucho je jednoznačným vítězem KEF. Bohužel jiné bedny např Xavian nebo JM lab tam vůbec nejsou. Uvidím v úterý měl bych mít k poslechu připravené bedny o které mám zájem já a navíc i bedny z Dánska, Francie a USA, které vůbec neznám.