Reproduktory Logitech X-230 (silne basy)

Stereo a vícekanálové reprosoustavy, subwoofery

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Jackal 18. 8. 2007 16:07

to dj.kure: s tím mohu jen souhlasit. Integrovaný kodek je dobrá free alternativa, ale pokud chceš zvuk, tak zvukovou kartu do PCI. :wink:
NB: ACER Aspire 7741G, Intel® Core™ i5-430M 2.27GHz/2.53GHz, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 7 64bit Home Premium, Avast! Internet Security 5
Telefon: HTC HD7, Dell Streak Mini, CoPilot Live 8.2.0.406 - Evropa 2010/03 (17.12.2010), Navigon 2.6.1 - Europe
Jackal
Junior

Odeslat příspěvekod al.ish 18. 8. 2007 16:58

Hoši, vy mě bavíte :lol: Máte plastové repráčky za tisíc a používáte slova jako "bombastický zvuk" či "kvalitní poslech" :roll:
Já tvrdím, a stojím si za tím, že na těchto repro nemáte šanci poznat rozdíl mezi integrovanou a normální zvukovkou. Zvlášť pokud na tom drtíte filmy či mp3. Já měl na sluchátkách za 3500Kč ze začátku problém tohle poznat a to bych neřekl, že trpím hluchotou.
al.ish
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mayo9871 18. 8. 2007 17:02

podla mna ten subwoofer je dost kvalitny ale urcite to nie je zvuk ako z hifi sustavy za 200 litrov...
mayo9871
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jackal 18. 8. 2007 17:08

al.ish píše:Hoši, vy mě bavíte :lol: Máte plastové repráčky za tisíc a používáte slova jako "bombastický zvuk" či "kvalitní poslech" :roll:
Já tvrdím, a stojím si za tím, že na těchto repro nemáte šanci poznat rozdíl mezi integrovanou a normální zvukovkou. Zvlášť pokud na tom drtíte filmy či mp3. Já měl na sluchátkách za 3500Kč ze začátku problém tohle poznat a to bych neřekl, že trpím hluchotou. /quote]

Tak to ti musím oponovat. Koupil jsem svou zvukovku na hry a s integrovaným kodekem je to o něčem jiném. Je to jiná liga a to i na repráčkách za 1000Kč. Hudbu neřeším. MP3 v dobré kvalitě a to mi stačí. Hry a PCI zvuk je naprosto něco jiného, než když jedeš na kodeku. :wink:
NB: ACER Aspire 7741G, Intel® Core™ i5-430M 2.27GHz/2.53GHz, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 7 64bit Home Premium, Avast! Internet Security 5
Telefon: HTC HD7, Dell Streak Mini, CoPilot Live 8.2.0.406 - Evropa 2010/03 (17.12.2010), Navigon 2.6.1 - Europe
Jackal
Junior

Odeslat příspěvekod mattiash_king 18. 8. 2007 18:24

al.ish: kazdy ma svoju pravdu... Skoda sa tu hadat, mne kvalitou X-230 stacia, nepotrebujem bedne za 5-10 litrov kazdy ma nejake preferencie utracania cashu, u mna to Repro a celkovo multimedia rozhodne nie su...
LG Optimus Sol E730
mattiash_king
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod al.ish 18. 8. 2007 18:37

Ano, máš pravdu, každý má svoji pravdu a každý je spokojený s něčím jiným. Každého volba.
Já chtěl jenom naznačit, že podle mého nemá smysl k takovýmto repro kupovat novou zvukovku, která by se svou cenou vyrovnala nebo i předstihla cenu těch repro. Pokud je majitel nespokojený se současným zvukem, ať si pomůže softwarově (equalizerem). Sebelepší zvukovka jeho problém nevyřeší.

Jackal
Hry nehraju, takže ti na to odpovědět nemůžu, nicméně stále si myslí, že to i na těch hrách nebude nějaký rozdíl. Ale tady spíše hádám, nemám osobní zkušenosti.
al.ish
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mattiash_king 18. 8. 2007 21:13

V podstate pre mna to posun bol, z realteku 5.1 integer(naozaj smutne podanie vsetkej hudby a zvukov) som asi tyzden dozadu presedlal na Cmedia CMI8738 4.1 PCI ktoru som mal este v starom PC a pred 3 rokmi som za nu dal 3 kila(skusal som ju v novej zostave uz davnejsie ale hadzalo mi to BSOD aj v XP aj vo Viste, predpoklad asi nemam PCI lock a mal som OC), mna ten prechod nestal nic. To ano kupovat X-fi pre 2.1 je zbytocne vyhadzovanie penazi. To moje odporucenie este na 1. strane som myslel ako - ked novu kartu tak urcite X-fi(cenovo myslim dostupna).
LG Optimus Sol E730
mattiash_king
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KillmanCZE 19. 8. 2007 00:07

OT: myslite si, ze je nejaky rozdil mezi integrovanym Soundblasterem 5.1 Live! a Soundbl... do PCI?
I am a signature virus. Please help me spread by copying me into your signature.
KillmanCZE
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod DevAstor 19. 8. 2007 10:11

Integrovana bude vic rusena.
Toto je můj osobní názor.

(\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
Junior

Odeslat příspěvekod mattiash_king 19. 8. 2007 11:32

Ved to nie je integer ako integer...
LG Optimus Sol E730
mattiash_king
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod coyd 19. 8. 2007 13:02

Silne basy na repro za 1000,- ? :) vzdyt ten basak bude mit tak 10cm v prumeru. Ja mam Logitech Z-2300 basy mam na pul a jsou super. Tak zkus tyhle repro nebo Z-5500 pro 5.1 zvuk - to by ti asi utrhlo hlavu :D
Jinak mam integr zvukarnu Realtek AC'97 a hraje bez problemu na audio pouzivam Foobar - podle mne best prehravac jen je trosku slozitejsi ho uvest do pozadovaneho vzhledu
HUAWEI P10 (Graphite Black)
coyd
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kokos 19. 8. 2007 15:52

ja mam tyhle repra, ale v 5.1 a hlasitosti basu jsem ze zacatku trpel taky. byly strasne hlasite a neprijemne protahle a neprirozene. potom jsem zjistil, ze problem je v UMISTENI! puvodne jsem mel totiz subwoofer mezi stolem a zdi, coz vytvarelo neco jako zvukovy tunel a basy se v nem odrazely a znely hnusne. Ted mam subwoofer postaveny vedle stolu na volnem prostoru tak, aby mel kolem sebe dost mista a vsecko je ok;-) takze doporucuju se subwoofrem pohybat a vsecko bude v pohode...
is it nut? no, it is coconut!
kokos
Junior

Odeslat příspěvekod vasia118 19. 8. 2007 18:43

:lol: ha NECHCEM TU DO NIKOHO ZADRBAVAT ALE DOVOLTE SA MI ZASMIAŤ LEBO KED X-230 MAJU SILNE BASY TAK SPAPÁM KEFU DO WC VED TO SU LEN SUMITKA.KEBY STE MALI NIEČO SYLNEJSIE TAK BY VAM TO ASI FAKT HLAVY OTRHLO :lol: Z-5400 alebo z-5500 to uz sa da povedať ze su mocne repraky a mali by ste počuť čo to dôkaze :idea:
vasia118
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod al.ish 19. 8. 2007 21:38

vasia118
Přijde mi legrační, že někdo kdo má jen o trochu lepší repro než tazatel tady machruje, jako kdyby měl sestavu za statisíce. :roll:
Za prvé to neřeší tazatelův problém, protože ten se ptal jestli tomu zvukovému projevu pomůže koupě nové zvukovky a za druhé možná, že ti to příjde divné, ale basy neslouží od toho, aby někomu trhaly hlavu, ale mají celkově dokreslovat zvukový projev a dodat hudbě "šťávu".
Btw. můj subwoofer je dvakrát dražší, než ty tvoje supr repro. :wink:
al.ish
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod vasia118 20. 8. 2007 09:56

al.ish píše:vasia118
Přijde mi legrační, že někdo kdo má jen o trochu lepší repro než tazatel tady machruje, jako kdyby měl sestavu za statisíce. :roll:
Za prvé to neřeší tazatelův problém, protože ten se ptal jestli tomu zvukovému projevu pomůže koupě nové zvukovky a za druhé možná, že ti to příjde divné, ale basy neslouží od toho, aby někomu trhaly hlavu, ale mají celkově dokreslovat zvukový projev a dodat hudbě "šťávu".
Btw. můj subwoofer je dvakrát dražší, než ty tvoje supr repro. :wink:"/quote]

Mno ja nemachrujem ale ked mam pravdu povedat tak mi pride trosku zaujimave ze tie repro co sa tu riesi vysie maju silne basy proste nech to poriesi trebars softverovo lebo neverim ze by pomohla nova zvukovka
Btw: a ohladom toho tvojho subwoofera :arrow: to neznamena ze ked je drachsi tak musi byt aj kvalitny lebo mnohoa kart som sa stretol s tim ze prave opak bol pravdou :-B
vasia118
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka