Reprosoustava k AV recieveru Onkyo TX-SR606E

Stereo a vícekanálové reprosoustavy, subwoofery

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod tomada 18. 9. 2008 18:36

Jsem laika a proto prosím o doporučení reprosoustavy k AV recieveru Onkyo TX-SR606E.
Podmínky:
Kino 7O%, hudba 30%.
Místnost 40 m2
Bytový dům se středně tolerantními sousedy.
Finanční limit cca 20.000-30.000,- Kč
Známý mi doporučuje sestavit soustavu z repro od f. DEXON. /česká kvalita od českého výrobce/, ale v diskusích se moc o nich nikdo moc nerozepisuje.
tomada
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod radek.kovacik 18. 9. 2008 18:56

Zkus se podívat na toto vlákno: Poradťe sestavu 5.1 k AV receiveru Onkyo. Podobný problém jsem řešil přesně před rokem.
radek.kovacik
Junior

Odeslat příspěvekod tomada 18. 9. 2008 20:59

Dík za tip.
tomada
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ja.viper 24. 9. 2008 12:25

Zdar ,

Resim ted uplne stejny problem ... vetsinu threadu tady na foru jsem procetl ... ale potreboval bych poradit mezi poslednimy dvema kusy .

Puvodne jsem mel vybranou sestavu Magnat Quantum 507 ktera by byla asi nejlpesi k tomu Onkyu ... ovsem finance a dalsi vlivy me primeli k tomu poridit jednu ze techto dvou sestav

Heco Victa 700 Set
http://www.hifipartner.cz/items/heco-victa-set-700.aspx

nebo

Jamo s 606 HCS
http://www.hifipartner.cz/items/jamo-s-606-hcs-3.aspx

k obou mam v planu prikoupit subwofer ..

Vim ze mi reknete ze si je mam poslechnout , ale i pres moje usilovne hledani jsem nenasel v Praze studio kde by meli obe sestavy zapojene .... .
Jinak hlavni cast produkce budou filmy .

Jeste jedna otazka , tykajici se SUB ... Je pravda ze k sestave se striktne nemusi dokupovat sub od dane znacky ale i od jine napr bych vzal betaSub 25A od Magnatu ?

Dekuji za odpovedi a rady
McIntosh D150| Focal Stellia
B&W 802 D3 ,706 S2 ,HTM71 S2,DB4S << Emotiva xpa-dr2 <
Marantz Cinema 50 < Zidoo Z1000Pro << Mcintosh C47
Denon DP-400 << ORTOFON 2M Bronze
Epson EH-TW6100
ja.viper
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod msyogota 24. 9. 2008 13:04

No mne to tak v hifi studiu rikali, ze u Subwooferu tolik uz na znacce nezalezi a daji se kombinovat...jinak mame doma ty S606ky se SUB 250 a spokojenost...ovsem pouziti 95/5 ve prospech filmu, hudbu skoro neposloucham...
msyogota
Junior