od Jaromír Puk 4. 11. 2008 12:22
To Kuba 4: Směřování AV. Už jsem to psal jinde. Jsem limitován především autorským a technickým zázemím. Repráky mi testují v Jasyku, tam mají na to prostředí a zázemí, tam je ale obrovský časový problém. Pokud ale se najde dobrý a zkušený externí autor, který mi bude bedny psát, klidně bude vycházet jeden test kvalitních beden každých čtrnáct dní. Podmínkou je, aby byl test transparentní - tj. slušný poslechový prostor a kvalitní zařízení, které bude u každého článku uvedeno. Jde o to, že jakmile nebudou výsledky testu obhajitelné a nedají se vyargumentovat, tak máme problém. Napadá mne, že slušný zesák bych asi na dlouhodobou zápůjčku sehnal, takže pokud máte někdo zájem….
Co se levných bedýnek týče, tak tam nároky na testovací aparaturu a prostor jsou minimální, nehledě na fakt, že to zabere daleko méně času. Také to je o požadavcích čtenářů, ti daleko častěji řeší právě bedny za litr. Ale to neznamená, že bychom neměli lidi vzdělávat a směřovat je do kvalitnějších přístrojů a beden.
To xxx: Diky za tip. Něco takového zkusím teda napsat. Ale ideální by byl opět nějaký externista, který by se danému tématu věnoval trvale (jako Jersey). Tak bude schopen navazovat na články a kombinovat to s testy (čili sbírat zkušenosti). Já bohužel na to čas nemám, s bídou stíhám psát testy na své produkty.
Jinak jsem rád, že jste se ozvali, co byste chtěli…