Hifipokec u kamma112

Stereo a vícekanálové reprosoustavy, subwoofery

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod player 4. 8. 2009 17:07

To je ale kravina.Jak muze sem tam neco vypadnout???Vlastne jo, tuhle jsem si poustel Dion a chvilema zpivala falesne, asi mi vypadly po digitalni ceste nejake nuly :hm
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
player
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kozousch 4. 8. 2009 17:15

Spíš té nule vypadl v nahrávacím studiu hlasový syntezátor :D
Kozousch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod karkar 4. 8. 2009 18:11

player píše:To je ale kravina.Jak muze sem tam neco vypadnout???Vlastne jo, tuhle jsem si poustel Dion a chvilema zpivala falesne, asi mi vypadly po digitalni ceste nejake nuly :hm

:D No proste ta jednicka po kabelu leze, leze, leze, leze aaaaaaaa nedoleze... 8-D

Jinak si myslim, ze je spis kravina to resit ve vlakne o receiveru za 5k Kc.... a natahovat vlakno tak aby bylo nejdelsi na celem svete... schvalne kdo bude mit jubilejni 500 prispevek...
Časy jsou zlé, Kamile...
--
Potichu: Atom PC @ Debian->FLAC->Squeezebox Classic->Dispre II v 4->Senn HD 595
Nahlas: Atom PC @ Debian->mp3/FLAC->Squeezebox Classic->M-Audio BX5a
Na ven: Iriver T10FM->Koss Plug
karkar
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Odar 4. 8. 2009 18:48

Kozousch píše:Rozdíly jsou údajně i mezi koaxiálnímy kabely. Takže celá slavná digitalizace je jeden velký šmejd a všechna digitální zařízení jsou konstruovaná záměrně špatně a bez jakékoli kontroly správnosti přenosu dat.
Presne, ako pises. Tie protokoly si proste neoveruju, ci ta 1/0 prisla/neprisla a tym padom je to s prepacenim v riti.

Sorry za OT. O:-)
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod kammo122 6. 8. 2009 14:36

cawko tak neska mi dorazil subwoofer ....magnat monitor sub 200a .....k tomu ladeniu jak mam zacat
CA 540A , JBL LX600
kammo122
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vanDave 6. 8. 2009 22:04

:oboze :D
Já subw nemám, takže je to na vás. :D
->>> Seznam hifiprodejen: http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.php?f=1724&t=767373 <<<-
Gangsta asesoríz: Hlavní je řetěz. Skorozlaté řetězy se dají sehnat v metráži v železářství. Koupíme asi tak 5 metrů. :D
Olympus E-PM1 + 14-42mm
vanDave
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kammo122 6. 8. 2009 22:17

mozno ho NA HUDBU POUZIVAT ANI NEBUDEM ----
CA 540A , JBL LX600
kammo122
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kammo122 6. 8. 2009 22:19

ale som prekvapeny ze 20cm repro hraje uz od 35hz ....a ked som mal doma logitech z 5500 a myslel som si ze mam dobry sub tak som bol na omyle toto co mam je od toho daaaaaaaleko ...hraje tak prekne mohutne a akustika ...je to lespie predtym ho nebolo nikde pocut a teraz aj v strede miestnosti sa to da ....len jak to mam naladit ...cim zacat naco sa zamerat
CA 540A , JBL LX600
kammo122
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod player 7. 8. 2009 16:59

Odar píše:
Ale uprimne povedane - zober si 10m HDMI smejd VS 10m ATLONA - uvidis, ktory z tychto 2 kablov ti dotiahne 1080p signal so zvukom do TV.

Ano, Atlonu rozhodne nebrat, stala me 3tis. a na 10m nebyla schopna udrzet stabilne obraz pri 1080p, narozdil od "noname" kabelu za 500.
player
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Odar 7. 8. 2009 18:54

player --> nemam doma 1000 kablov, ale na jednom fore Atlonu typek odporucal na zaklade svojich skusenosti, ked prekablovaval HTPC a bol to jediny rozumny kabel, ktory mu na 10m pracoval korektne bez opakovaca :hm

Hadat sa samozrejme nemozem, ked mas s touto znackou zlu skusenost, ale len pisem, co som cital, pripadne videl v testoch na webe.
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod player 7. 8. 2009 20:01

player
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kynio 7. 8. 2009 20:03

já mám doma tento kabel a jede bez jakýchkoliv problémů!!porovnával jsem s panasonicem za asi 2500kč a žádnej rozdíl. Takže netřeba kábl za x tisíc ;-)

http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
Kynio
Junior

Odeslat příspěvekod player 7. 8. 2009 20:51

Kynio píše:já mám doma tento kabel a jede bez jakýchkoliv problémů!!porovnával jsem s panasonicem za asi 2500kč a žádnej rozdíl. Takže netřeba kábl za x tisíc ;-)

http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1

Tenhle jsem mel a na 10m mi nesel vubec pri 1080p.
player
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Odar 7. 8. 2009 21:00

divocina :hm
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod vanDave 8. 8. 2009 09:09

Asi záleží na kusu a určitě i těch zařízeních, jak si sednou, teoreticky by měl mít signál obdélníkový průběh, což nemá.
->>> Seznam hifiprodejen: http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.php?f=1724&t=767373 <<<-
Gangsta asesoríz: Hlavní je řetěz. Skorozlaté řetězy se dají sehnat v metráži v železářství. Koupíme asi tak 5 metrů. :D
Olympus E-PM1 + 14-42mm
vanDave
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka