Odar píše:Chlapi toto ste prehnali. Aj techno ma cosi do seba. Ja som kedysi dost fical na veciach, ako rave, hard-core. A nie som ani fetak, ani nic podobne. A mozem povedat, ze napr. Prodigy su bozi.
No pánové, já měl na mysli zejména takové ty "technaře" co v klídku zaberou úpně cizí pozemek a celý víkend tam křepčí a pod. Bohužel jsem s takovejma měl v minulosti dočinění. Víkendový soused - tzv. lufťák, má 2 syny (máma učitelka), kteří tuto - no "muziku" poslouchají a o prázdninách vždy několik týdnů se svými kamarády(kami) oblažovali tímto nonstop křepčením celou vesnici. Naštěstí už dnes mají rodiny a manželky jim zřejmě tohle už netrpí, ale byl to děs, to mi věřte. Normální člověk by si tohle nikdy nedovolil. Kdo si co poslouchá doma mi je jedno.
dodkoo5 píše:prosim vas chcel by som nejake repro 2.1 alebo 2.0 popripade 5.1 pocuvam najcastejsie techno a drum n bass takze hlavne nejake dobre basy
Tedy pokud nepatříš mezi tyto technaře, tak bych Ti doporučeil skutečně soustavu od Logitechu, mají velmi dobře propracované právě subwofery. Mám u domácího kina už starší soustavu 5.1 Z-540 a basy skutečně krásné měkké plastické. Tak že do 200€ bys mohl zklusit třeba tyhle Z-2300 THX