Zdravim,
mam reprosoustavu Genius SW-HF 5.1 5000 kterou jsem do ted pouzival k TV ktera mela analogove stereo audio vystupy (ano vim, 5.1 bylo nevyuzito,ale stacilo mi to, porad to hralo mnohem lepe nez interni repro v TV). Nyni jsem ale poridil novou TV (konkretne Samsung rady B7000) kde uz analogove vystupy nejsou a je tam pouze digitalni opticky vystup. Takze tyto repro nemam jak s TV propojit. Uz jsem byl docela zoufaly a pocital s tim, ze k docela velke investici za TV budu muset poridit jeste nejaky reciever a idealne nejake pasivni repro, coz by byla investice cca 10-15k. Ovsem nasel jsem neco co by mohlo vyresit muj problem za docela slusne penize (cca 1500Kc) a navic bych konecne mohl plnohodnotne vyuzit 5.1 zvuk
je to presne tato masinka : http://tinyurl.com/yzxrl2w
Takze se chci zeptat odborniku - vyresi tato krabicka muj problem? Podari se mi TV a Genius 5000 propojit tak aby vsechna zarizeni pripojena pomoci HDMI do TV sla pres tyto repro? Predem rikam, ze od toho neocekavam zadny zazracny zvuk, jen proste chci mit o neco lepsi zvuk nez je v internich repracich v TV k cemuz mi zminene geniusy bohate staci. Predem dekuji za odpovedi.