No zalezi od toho na co ich chces pouzit.Na stereo?Ak na stereo tak posun ten vzhlad bedni na druhe miesto a niekde si vypocuj obidvoje a zober tie co sa ti budu viac pacit zvukovo.Ja by som na rock volil asi focal..Focal je jednicka.Ale to je na tebe co sa ti paci.Kazdopadne obidvoje maju co do seba.Skus ale pouvazovat aj nad inymi znackami.
ide o tom ze na Slovensku nemam kde tie Focaly vyskusat..takze tapam...tie B&W tam by moznost bola.... Ide o to ktore su vhodnejsie na ten rock/hard rock. Ja mam rad taky surovejsi hudobny prejav....
DVD Pioneer DV-2850, Casea Cepheus(Monitor), CAMBRIDGE AUDIO AZUR 740A, FOCAL PROFILE 918, Supra Ply 3.4/S Bi-wi, Sennheiser HD555(mod. 595).
No na tie žánre ktore chces počuvať asi BW. Nad Focalmi som uvažoval aj ja ale pridu mi skor urcene na Jazz, Blues, klasiku. BW su v tomto pripade univerzálnejsie. A zvažil by som k nim Rotel, alebo k focalom Harman Kardon
Presne, vynikajúci kus,ale nazabudaj na Rotel RA 1520 by bola K BW super volba. A ten ti najskor vytiahne z tých repro maximum. Záleží na rozpočte. Ja som pocuval od rotelu len 10seriu, a RA06. Ale skusil by som Bisaudio.sk tam maju aj BW aj Rotel