[Recenze] Behringer B2031p

Stereo a vícekanálové reprosoustavy, subwoofery

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod davidwebb 7. 3. 2011 14:39

U mě taky sloupy nepřichází v úvahu, alespoň do té doby než se přestěhuju do baráku, a taky než budu mít víc financí. V malým bytě se zatím spokojím s těmahle monitorama. Když to na mě přijde tak je vyměním za vyšší regály. Teď hned koupím aspoň trochu slušnej DAC,AMP,kabeláž a stojany, abych pak jen přehodil ty repra. Tohle pro mě bude jen takovej start. Akorát teda ještě nevím jestli mám vzít 30/31, obojí je skladem s rozdílem asi 1500.
davidwebb
Junior

Odeslat příspěvekod Andrejsvk 7. 3. 2011 15:29

do panelaku ber B2030P
Topping E50 + Focal Alpha 65
LG OLED42C21

ignore list : Petulda, Peny, bacil2, platprd
Andrejsvk
Pokročilý

Odeslat příspěvekod davidwebb 8. 3. 2011 17:47

Podle rozměrů se ten velikostní rozdíl mezi nima zdá malej, ale zdání hodně! klame teda. Tady sem našel foto kde jsou krásně vidět vedle sebe a je to teda velkej rozdíl. 31 už sou pořádný bedny. Obrázek
To že 31 maj lepší bas je jasný vzhledem k velikosti, ještě jsem se dočetl že 30 jsou údajně o něco otevřenější a detailnější, ale ten rozdíl snad tak velkej nebude.
No rozhodnu se asi až na poslední chvíly.
davidwebb
Junior

Odeslat příspěvekod Andrejsvk 8. 3. 2011 19:54

teraz mam pred sebou rozohrate ms16(su lepsie nez MS20 a MS40) a maju vysky, stredy a stredobasy lepsie nez b2031p+nad c352, normalne nechapem 8-P
LG OLED42C21

Andrejsvk
Pokročilý

Odeslat příspěvekod davidwebb 8. 3. 2011 20:04

No to teda taky nechapu, ze by meli miniaturni plastaky lepsi zvuk jak dreveny bedny s poradnym zesakem, to je naka blbost ne :)
davidwebb
Junior

Odeslat příspěvekod Kocmeister 8. 3. 2011 20:53

To se mi taky nechce věřit :-)
REPRO: PKAudio Ghibli, SUBY: 2x B&W ASW 825, AMP: Audionet SAM G2, DAC: Chord Qutest battery powered, SLUCHÁTKA: Sennheiser HD800, FILTR, DRÁTY A DALŠÍ SNAKE OILY: vlastní konstrukce.
Kocmeister
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ZayL 8. 3. 2011 21:03

Prijde mi to nejake divne, od koupe b2031p me to stejne neodradi. V nemecku maji fajn ceny...
ZayL
Junior

Odeslat příspěvekod Andrejsvk 9. 3. 2011 00:48

Moj nazor je, ze stredobas na b2031p je odflaknuty(prinizka cena aby tak velky zahral nezafarbene a dostatocne rychlo stredy), nemusel im sandut nad c352 alebo je udac v2 od v1 az o tolko lepsi.
Co sa vysok tyka tak to moze byt individualne, mne sa ale tie na ms16 pacia viac a pocujem sum tam kde som ho predtym nepocul. Celkovo su ms16 dost podobne etymoticom hf5, su rychle a gitara ma drive.
Co sa tyka plastoveho prevedenia, povodne som do nich chcel dat vatelin, no zatial nemam dovod.
LG OLED42C21

Andrejsvk
Pokročilý

Odeslat příspěvekod thePrayer 9. 3. 2011 21:32

Andrej to ne že by to bylo odfláklý, mne to docela středy zvládá, pro mý ucho uspokojivě a vím, že mít kvalitní DAC (muj nejslabší článek) tak by to bylo ještě o třídu výš. metalová Kytara i baskytara se mi na nich líbí, electro industrial parádní, lepší jsem zatim neslyšel na žádných repro co jsem dosud slyšel.
thePrayer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod davidwebb 10. 3. 2011 11:57

2030 má ty středy údajně lepší, a taky jsou o něco otevřenější a detailnější. 31 má lepší ten spodní bas ale ne o moc. Takže jsem už asi rozhodnutej pro 2030.
davidwebb
Junior

Odeslat příspěvekod armaman 10. 3. 2011 12:06

Dobra volba....
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod davidwebb 12. 5. 2011 14:38

Armamana a ještě pár dalších zajímalo, jak jsou na tom B2031A se šumem.
Takže zkoušel jsem to asi v 1 ráno kdy už je opravdu ticho a nic neruší. Výkon na bednách nastavený na 50% což je opravdu dostačující, na předzesilovači ještě rezerva.
Pokud dám ucho k bedně tak je šum slyšet, ale pokud jsem už metr od bedny tak už ho nepostřehnu. Poslechový místo mám asi 3 metry od beden takže tam absolutně žádný šum.
Ještě bych mohl dát výkon třeba na 80% a vyzkoušet to, ikdyž v mým případě pochybuju že bych je někdy tolik vybudil. Nevím jestli na to můžou mít kabely vliv, mám tam teď 4m RG62. Jo a zdroj zatím jenom uDac a předzes. DISPRE.
Takže tak.
davidwebb
Junior

Odeslat příspěvekod Kocmeister 12. 5. 2011 14:52

To je v pohodě. Takovej šum je normál. To mám úplně stějně, když dám u svých repro ucho přímo na výškáč.
REPRO: PKAudio Ghibli, SUBY: 2x B&W ASW 825, AMP: Audionet SAM G2, DAC: Chord Qutest battery powered, SLUCHÁTKA: Sennheiser HD800, FILTR, DRÁTY A DALŠÍ SNAKE OILY: vlastní konstrukce.
Kocmeister
Pokročilý

Odeslat příspěvekod šeďour 12. 5. 2011 15:13

Jasně, to už tu někdo psal, že Dispre šumí... :hmm:
Doma: Ultimativní audio miniPC, DAC + zesilovač HEGEL, třípásma LSM (geniálně navrhl Kocour)
Sluchátka: AKG K812, AKG K701,Beyer 770, 990, planární SDR wood.DAC + zes. TEAC
Na ven: FiiO X5, Trinity Delta II, Oriveti Primacy, FiiO X1, Sony MH1, atd.
šeďour
Pokročilý

Odeslat příspěvekod davidwebb 12. 5. 2011 15:14

Nejde o DISPRE (o to nemám obavy), ale o zesilovače v bednách. Teda jsem měl, teď už taky nemám.
Naposledy upravil davidwebb dne 12. 5. 2011 15:35, celkově upraveno 1
davidwebb
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka