od Deny.Kr 6. 1. 2016 18:56
Ahoj všem,
hledám vhodné malé bedničky k PC a potřeboval bych pomoc těch, kteří mají v kategorii podobných "chrastítek" zkušenosti. Úplně na úvod pro (doufejme) potlačení různých komentářů dodám, že na poslech hudby mám zakázkové sloupy, zesilovač a další příslušenství celkem asi za 100 tisíc, nepatřím tedy k těm, kteří roztají při "úchvatném zvuku" Genius bedniček za 100,- Kč s ohromujícím rozsahem 2-30000Hz, který vydolují s 0,5l ozvučnice s jedním papírovým měničem. Nyní hledám "něco", co hraje "nějak" a bude mi to dostačovat pro systémové zvuky Win, občas výjimečně nějaké 30 sekundové video, nebo párkrát nějakou hru.
Co hledám:
Koupil jsem si docela nedávno hezky vypadající, ale pro mě moc velké a nepříliš dobře znějící bedýnky KRATOR Sydney Opera. Hledám něco menšího (na výšku může být rozměr opravdu max. do 25cm, ideálně max. do 20), co bude hlavně užší a méně hluboké (ideálně do 10cm). Ano, jsem si vědom toho, že se ozvučení podle barvy, či designu nehledá, ale toto budou repráčky, které budou vidět - pracovní stůl mám totiž v obýváku. A poněvadž je v bílém lesku, stejně jako většina obýváku, preferuji bílé provedení (lesk, či mat) - pokud se ale nenajde, není to 100% dogma. Na designu nesejde, může být čistě účelový, nebo kreativní. Cena ideálně do 1500,- Kč, pokud se dá něco, co nebudou totální křupky, do této ceny sehnat.
Předem děkuji za jakékoli případné rady.