Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
akburt píše:Zkusil bych BOSE Companion 50/5.Obcas jsou za lehce vyssí cenu na bazarech.A pro tvůj výber 50/50 hudba filmy super.
L.U.K. píše:V první řadě, AQ Tango 82 nejsou aktivní, ale pasivní reprosoustavy, potřeboval bys k nim zesilovač.
A za druhé, osobně bych se vyhnul čemukoli, co má v názvu Logitech, Genius, Creative apod. Prostě těm miniplasťáčkům k PC s rádoby subwooferem.
petr.zaboj píše:Aha, už to vidím, v esopu, kde jsem na ně narazil byly označeny jako aktivní a jinde jsem na ně nekoukal.
petr.zaboj píše:OK, takže bys spíš volil M-Audio nebo AQ, nebo ještě nějaký jiný tip?
Díky za informace
L.U.K. píše:Jestli myslíš "zelenýho mimozemšťana," tak jejich popisům nesmíš věřit, po zkušenostech s tímhle "e-shopem" už tam nikdy nenakupuju.
L.U.K. píše:Ano, volil bych spíš nějakou takovou značku, konkrétní modely ale bude lepší když doporučí někdo kdo má přehled. Já s aktivními monitory přijdu do styku jen výjimečně. Častěji bohužel slyším právě ty plastové piksličky co je výrobci, někdy dost vtipně, označují "reproduktory"
petr.zaboj píše:Ahoj, hledám nějaké repro k PC do 5000 na hudbu všeho druhu a filmy cca 50 na 50.
Připojení 3.5mm jack nebo optika. Počet kanálů buď 2.0 nebo 2.1.
Při pročítání fóra mě napadla další otázka, jestli v této cenové relaci nehledat spíše monitory, ale v audio se nevyznám, tak budu rád za každý tip.
Co mě zaujalo při hledání: M-Audio AV42, Logitech Z625, AQ Tango 82, AQ M23D.
Který vybrat nebo něco úplně jiného?
Díky za rady
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků