No úplně na koupi nepospíchám, ale co jsem koukal na ceny na heuréce, tak cena občas jde o pár stovek dolů, ale to už mě nevytrhne.. objevují se nějaké akce, na které by mělo smysl čekat? jako třeba sleva 20-30% každý čtvrtrok?
kouknul jsem na ten smsl v2, vypadá pěkně, rozmyslím další napájení, ale rozumím tomu, že zase je schopen víc drivovat víceohmová sluchátka, to ten M3 možná moc nedává (i když v recenzích na YT to vypadalo, že je M3 schopna drivovat 150ohm i 300ohm sluchátka)..
díky za tipy na aliexpress, vezmu tam DAC i ten Medvedik, zkusím to barevně nějak srovnat, přeci jen DAC v bílé a preamp v černé, no to by mě přítelka asi roztrhala

popř. nemáš nějaký další tip, který by barevně seděl?
ty Soundrise jsou samosebou zlodějina za bílého dne, ve videu na YT ukazuje jak to vyrábí no a kdo by to byl řekl, vyřeže do kusu hliníku pár otvorů, ohne, zabrousí a nastříka a šup s tím do krabice.. na materiálu podle mě fakt za hubičku..ale líbí se mi, jak to šetří místo na stole, pokud by se našla nějaká levnější a dostupnější alternativa, tak to okamžitě beru..
potřebuju dostat tweeter cca někam na úroveň 40-50cm nad desku, při výšce FA50 313mm, tzn. tweeter tak někde ve výšce 250mm repro, počítám tak 20cm podstavec.. 2x8mm těch jóga kostek by mělo stačit..
nicméně, půdorys beden je 220x258, kostky mají 150x230, bude stačit postavit bednu na jeden sloupec, kde bedny budou docela přesahovat, nebo je lepší dát dva sloupce a dosáhnout půdorysu 230x300?
čistě hypoteticky u té druhé varianty - lze do nich vyřezat i díry a zapustit do nich třeba ten DAC a preamp, uchladilo by se to?