Jak připojit Xbox k věži?

Stereo a vícekanálové reprosoustavy, subwoofery

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Candy 16. 1. 2011 15:54

Zdravím, chci si připojit Xbox k hifi věži, aby mi z těch reproduktorů šel zvuk. Normálně mám zvuk řešený tak, že v Xboxu mám adaptér na AV Cinche samice http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-p ... d95061.htm, v něm mám propojovací kabel - 2 cinche a jacka samici, ve kterém je jack bedýnek z PC. Koupil jsem si teď kabel, na obou stranách jsou cinche, klasika modrá bílá a jednu stranu sem zapojil do xboxu a druhou do hifi do AUX. KDyž ale zapnu hifi a přepnu na AUX, tak nic nehraje. Co dělám špatně?
Candy
Junior

Odeslat příspěvekod Mr_Mrkew 16. 1. 2011 16:11

Zkus se podivat jestli, nemas blbe nastavenej audio vystup z X boxu jinak me nic nenapada ... Zkus si s tim nejak pohrat.
Oppo UDP-203, Onkyo TX RZ800, Elac FS 247, CC 241.2, BS 243, SVS SB2000
Sennheiser HD 555
Venku: Samsung Galaxy S8 + Sennheiser Momentum
Mr_Mrkew
Junior

Odeslat příspěvekod EKKAR 16. 1. 2011 17:28

Prvně bych se přesvědčil, jestli z té redukce jde do CINCHů nf signál - abys nehledal chybu někde jinde. Pak bych koupil ZVUKOVOU signálovou šňůru, tedy s CINCH konektory ČERVENÉ A BÍLÉ barvy (modrá je vyhrazená ovládání) a zkusil bych to s ní. Další etapou by bylo prověřit, jestli je ten AUX vstup na věži skutečně funkční - nějakým jiným zdrojem nf signálu. Také je potřeba, aby byly vhodné úrovně napětí - tedy aby ten AUX vstup byl dostatečně vybuzen.
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
VIP uživatel