Zdravím mám problém s prostorovým zvukem a rád bych tak požádal o radu někoho, kdo má přímou zkušenost s 5.1 Logitechem Z-5500 zapojenou do Asus Xonaru DX/XD anebo by dokázal poradit.
Už se s tím patlám strašně dlouhou dobu a stále bez výsledku. Z5500 mám zapojené optikou do Xonaru v PC, integrovanou zvukovku v BIOSU vyplou, nainstalován nejnovější driver pro Xonar DX Audio Center (poslední driver: 1792) a přesto ve windows media playeru nerozchodím běžnou cestou zvuk tak, aby mi hrál i z centeru. Pokud chci aby hrál center a nejen zbylé 4 repro a sub, musím v Xonar DX Audio Centeru nastavit audio channel z 6 na 2. Jenže kvalita tím trpí. MP3 také ve WMP nehrají z prostředního satelitu, ačkoli JetAudio pro hudbu s tím nemá sebemenší problém a Gom Player taky ne.
Systémové zvuky jsou pak to samé a z centeru nejde ani hláska.
Zkoušel jsem různě přesnastavovat. V současný chvíli mám ve Windows 7 ultimate nastaveno že výchozím zařízením jsou Repro a komunikačním zařízením S/PDIF Pass-Through Device.
Rád bych se tedy zeptal, zda-li někdo neví, v čem by mohla být chyba a proč musím audio channel v xonar DX Audio Centeru přenastavovat na 2 (stereo) aby mi hráli všechny repra i pro WMP a systémové zvuky Windows.
Předem díky moc za reakce