od janiss 23. 5. 2011 00:41
Ok tak sa skusim zamerat na to co mi radis a mozno aj ten zosik nad zoberiem a aj player len si si isty tou kvalitou?Nemyslis ze nejake onkyo alebo denon by bolo lepsie? Nemam s tym skusenosti tak sa pytam.No a ten dac kupim tiez ked zvysia peniaze. alebo ho kupim neskor ci je to az tak potrebna vecicka?Velmi som nepochopil co to je akurat ze to zlepsi kvalitu a akoby to menili digitalny na analogovy signal.A este by som potreboval nejaku hudobnu kniznicu pozhanat

pretoze ja mam same mp3 v pc cd mam vsetky doma na slovensku a v pc iba mp3 s hroznou kvalitou.To ma dost stve toto lebo neviem kde pozhanat hudbu pebo kupovat cd sa mi moc nechce a neviem kde tahat kvalitne formaty alebo aspon mp3 v 360 kb/s aj ked to je asi smejd podla vas co

.Inac som rad ze ma podporujes v tych 10.7 lebo vazne sa mi dost lubia tak som spokojny ze ste mi ich tu hned nezatrhli.Myslel som ze mi napiste ze su to sice dobre repro ale ze zosik k nim za taku cenu nezozeniem.Tak som spokojny uz len pockat na peniaze a hned idem dotoho.Inac neviem ci ste tu niekto z londyna ale neviete nahodu kde v londyne by bola nejaka fajna predajna kde by som si 10.7 mohol vypocut a aj ine repro? ja som tuna nic nenasiel vsade v tych velkych elektrach maju iba max. Bose a to je ..... Nechcem bose ani vidiet po tom co som od nich kupil sluchadla.
Monitor Audio silver RX6, Musical fidelity m1 dac, Naim nait xs, Musical fidelity m3i, Marantz cd-6005, Chord Carnival SilverScreen Bi-wire, Chord Crimson 2 Plus, Ipod 5g touch, Sony xba 4 ip