od janiss 26. 5. 2011 02:12
OK chalani tak ja urobim ako mi kazete a kupim dac s usb pretoze cez sluchadlovy vystup z NB mi to pride odflaknute neviem preco ale nejak som nikdy nic takto nenapajal.Ale repra som rozhodnuty na 100% budu wharfedale 10.7. Vobec nemam momentalne cas ale chistam sa uz coskoro obehat tie hifishopy viem ze je tu v Londyne vela takychto sopov ale doteraz som ani jeden nenasiel takze budem musiet chodit cez google mapy presne na adresy.Ale aj tak by som najradsej navstivil nejaky jeden dva najlepsie a najvecsie shopy v londone pretoze toho casu tuna nieje vazne nazvys. Potom si to prepocitam a uvidim na aky zosik mi vyjdu peniaze. Inac keby ste mi mohli odporucit nejaku inu alternativu od okrem toho nadu?Pretoze ked dam za repro 500 libier tak 500 este budem mat no a dac ked zozeniem do tych 200 ked sa to da ak by bolo fajn a za zosik by som vedel este dat tych 400 libier trosku by som navysil rozpocet asi len aby bol fajny zosik ked je nieco v trosku vyssej cene od toho nadu a je ten zosik o dost lepsi tak sksute nejaku tu radu na zaver este.INac a co kable potrebujem nejake speci? Alebo ako to je s kablami? Budu k repru alebo k zosiku? A co kabel z dacu do zosika a z pc do dacu? Tam ake kable idu? Ked pocitam ze jeden je usb tak neviem ci sa kupuje nejaky kvalitnejsi audiou usb kabel alebo ako by sa to moholo volat. a potom z dacu do zosika ide 2 chinch?
-- 26. 5. 2011 02:28 --
Akurat som pozeral ten dac co ste mi odporucili ono to ma nejaky iny usb vstup ako je bezne na pc. Mam to chapat tak ze kabel bude na jednej strane obycajny usb a na druhej bude mat taku koncovku ako ide do toho dacu?Alebo na oboch stranach je taka koncovka ako ide do dacu a typadom ma smolu lebo na NB taky vystup nemam?
Monitor Audio silver RX6, Musical fidelity m1 dac, Naim nait xs, Musical fidelity m3i, Marantz cd-6005, Chord Carnival SilverScreen Bi-wire, Chord Crimson 2 Plus, Ipod 5g touch, Sony xba 4 ip