PLs poradte mi - jaké bedny koupit?

Stereo a vícekanálové reprosoustavy, subwoofery

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod ghostdog32 4. 9. 2011 13:45

prolítl jsem si nějaký info o behringer a prý to není žádný zázrak co se týče kvality konstrukce např.

teď jsem si četl recenzi na http://www.audiotek.cz/product-49765-m-audio-av-30-2 a vypadají pro mé účely velmi dobře a cena perfektní. co myslíš?
i5-2500K @4.4 Ghz, Noctua NH-U14S, GA-Z68XP-UD3P, Kingston 8GB, Samsung 840 EVO 120GB, Intel 320 80GB, WD Green 2TB EZRX, Audinst HUD-mx2 + AKG K240MKII, EVGA SuperNOVA 750W G2, Fractal R4, LG W2220P @75Hz
ghostdog32
Junior

Odeslat příspěvekod armaman 4. 9. 2011 13:49

Ja neviem ja to pocuvat nebudem. :) Len navrhujem, je na tebe co si vyberies...
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod goelr 14. 9. 2011 05:55

Osboně mám právě M-audio BX5a Deluxe k PCa ke Xonaru a velká spokojenost. Zvukove neporovnatelne s nejakymi Redstary apod...
Ven: Fiio M11 Plus ESS -> Limeears Pneuma
PC: Burson Playmate 2 -> Audioengine A5+
goelr
Junior

Odeslat příspěvekod janiss 5. 1. 2012 01:51

Ahoj chcel by som znovu otvorit tuto diskusiu. Moje warfy ma velmi omrzely potrebujem kvalitu. Vie mi niekto doporucit nieco v cene okolo 1000 co by som vedel na ebay kupit hoci aj pouzite za 500? Rozmyslam tiez nad lampovym zosikom ktory je na ebay asi za 500 libier ale je to z hong kongu nejaka znacka yaqin. Neviem ale co od tej znacky mozem cakat ale asi by som chcel lampac myslim ze to je to najkvalitnejsie ale neviem ci by bol dobry ja napr na hip hop ktory si sem tam pustim inac pocuvam spanielske gitary a husle. Momentalna zostava yamaha as500 stereo amp, yamaha cd300 player, sub velodyne spl800r, wharfedale 10.7

Bol by som rad keby sa do debaty zapojili ludia ktory pisali do tejto temy aj predtym velmi ocenujem vase rady :-)
Monitor Audio silver RX6, Musical fidelity m1 dac, Naim nait xs, Musical fidelity m3i, Marantz cd-6005, Chord Carnival SilverScreen Bi-wire, Chord Crimson 2 Plus, Ipod 5g touch, Sony xba 4 ip
janiss
Junior

Odeslat příspěvekod MakcuPikcu 5. 1. 2012 08:56

Co nejdes na skype?
Samsung Galaxy ACE 2
MakcuPikcu
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod armaman 5. 1. 2012 09:19

Sak povedz aj nam. My sa tiez ohladom "flasiek" dacomu radi poducime. :D
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod isors 5. 1. 2012 23:02

Repro Jamo c 803, yamaha a-s700 ,repro kable chord carnival silverscreen bi-amp, , chord crimson,merlin tarntula mk6 ,hdmi chord, pro-ject rmp 1.3 genie, cowon d2+ m-audio ie-40, asus n75sf-bang & olufsen
isors
Junior

Odeslat příspěvekod janiss 6. 1. 2012 01:41

Isor ten link nejde. Takze skusim opisat co mi chyba aby ste ma mozno pochopili co potrebujem. Chyba mi viac detailov pocujem detaily ale chcem ich plizsie k sebe. Chyba mi vernost nastrojov. Tiez my chyba taka dynamika tak trosku tu hudbu akoby zdramatizovat pocut rozdiel v hlasitosti ked udrie kopap alebo ked poriadne brnkne po tej gitare ja to nepocujem pocujem iba mali rozdiel. Neviem ci som to dobre opisal ci ma niekto chape a ak ano existuje nejake pomenovanie jednym slovom nahradit to co pisem? Co mi chyba? Neviem to nazvat ale pocuvam hudbu a nudim sa pri tom. Rozymslal som ci take nieco moze poriesit iba zosik alebo iba nove bedne alebo treba celu zostavu novu. No neviem. Alebo ten dac prevodnik ze to spravy lebo ja ho nemam. Fakt neviem co by to poriasilo.
Monitor Audio silver RX6, Musical fidelity m1 dac, Naim nait xs, Musical fidelity m3i, Marantz cd-6005, Chord Carnival SilverScreen Bi-wire, Chord Crimson 2 Plus, Ipod 5g touch, Sony xba 4 ip
janiss
Junior

Odeslat příspěvekod Kocmeister 6. 1. 2012 08:41

To co píšeš o dynamice, detailech a tak, je záležitost celý sestavy. Nevim jestli jenom nový bedny tohle dokážou změnit dostatečně abys byl spokojenej. Ale třeba jo.
REPRO: PKAudio Ghibli, SUBY: 2x B&W ASW 825, AMP: Audionet SAM G2, DAC: Chord Qutest battery powered, SLUCHÁTKA: Sennheiser HD800, FILTR, DRÁTY A DALŠÍ SNAKE OILY: vlastní konstrukce.
Kocmeister
Pokročilý

Odeslat příspěvekod isors 6. 1. 2012 10:31

Repro Jamo c 803, yamaha a-s700 ,repro kable chord carnival silverscreen bi-amp, , chord crimson,merlin tarntula mk6 ,hdmi chord, pro-ject rmp 1.3 genie, cowon d2+ m-audio ie-40, asus n75sf-bang & olufsen
isors
Junior

Odeslat příspěvekod armaman 6. 1. 2012 10:51

Ale prd Roksan.....
janiss
Na zaciatku si mal pokracovat v tom co si zacal...
Mal si celkom slusne nabehnute na NAD ale nakoniec si skoncil pri akejsi znacke co mozno dobre vyrobi motocykel alebo popripade keyboard no podla mna urcite nie AVR ci Amp.
Charakter zvuku tychto japonskych zariadeni hoc mam japoncov v ucte je kdesi inde ako europsky charakter....
Ja to budem stale tvrdit a v tom som sa pocas diskusii s kymkolvek zhodol ,ze pre cisto pohodove nicim neotravujuce a na na dostatok detailov bohate pocuvanie je najlepsia kombinacia NAD+Dynaudio. Ak by si pokracoval v snahe dostat tu 370-ku a k nim slusne DA tak ver ,ze by si nebol sklamany....
Aj ked neviem aky je tvoj etalon na vernost zvuku no myslim si ze kombinacia NAD+DA neurazi a ani nesklame.
Naposledy upravil armaman dne 6. 1. 2012 10:52, celkově upraveno 1
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod MakcuPikcu 6. 1. 2012 10:51

Skus sa v Londyne poobzerat po PMC reprach.Tie su slusne ale dost drahe.Alebo potom to o com sme sa bavili.
Samsung Galaxy ACE 2
MakcuPikcu
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod isors 6. 1. 2012 11:06

arman mozes prosim ta zdvodnit pre co nie roksan ? tak si pozri stereo&video(http://dl1.upnito.sk/download.php?dwTok ... 7224370044
isors
Junior

Odeslat příspěvekod armaman 6. 1. 2012 11:15

To uz lepsi server nebol? Aj napriek uctu na upnito musim dlho cakat 8-P
Apropo Roksan..... Cena? Jedine -
http://www.ceritech-audio.com/pdfs/roks ... 20List.pdf
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod isors 6. 1. 2012 11:29

isors
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka