PLs poradte mi - jaké bedny koupit?

Stereo a vícekanálové reprosoustavy, subwoofery

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod armaman 6. 1. 2012 11:29

Aj pri tejto cene je rozdiel v cene "len" 100 eur cize 900 proti 1000 eur.....
http://openiazoch.zoznam.sk/kalkulacky/prevod-mien/
za tu cenu ma skoro 3ks C370.....
http://elektro.bazos.sk/inzerat/12221579/NAD-C370.php
Popripade toto by stalo za to:
http://elektro.bazos.sk/inzerat/1236512 ... 16-THX.php
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod janiss 6. 1. 2012 13:52

Ale ten koncak nepotrebujem alebo hej? No ok bol som sprosty ale teraz pocuvnem. Zacnem od tej 370 som teraz chudobny hifista tak musim pomaly. Myslite ze aj tu yamahu prehravac treba vymenit?

-- 6. 1. 2012 13:53 --

A co velodyne spl800r predat alebo nechat si ho? A tie dynaudio asi mas namysli regaly. To moc nechcem.

-- 6. 1. 2012 13:56 --

A este k tomu zosiku. Ten nad c370 je vazne tak dobry? Popripade nieje nejaky zosik lepsi o dost levelov ktory by sa dal zohnat do 500 pouzity? A tiez sa bojim tych detailov v nad o yamahe pisali ze ma detaily pekne a bla bla bla no a teraz nepocujem nic extra.
Monitor Audio silver RX6, Musical fidelity m1 dac, Naim nait xs, Musical fidelity m3i, Marantz cd-6005, Chord Carnival SilverScreen Bi-wire, Chord Crimson 2 Plus, Ipod 5g touch, Sony xba 4 ip
janiss
Junior

Odeslat příspěvekod armaman 6. 1. 2012 14:10

Ja netvrdim ze to musis hned kupit. Skus si to dakde vypocut.
Mal som Sony a nebol som s nim zvukovo spokojny.
Momentalne mam DPA a zvukovo by som to prirovnal k NAD. Pocul som ho na DA a pacilo sa mi to.
Ja by som ten sub nechal a skusil s DA. A ano aj s regalmi.
K tomu koncaku by bol potrebny este predzosilnovac.
C370 je jeden z velmi dobrych zosilnovacov. Poviem to asi takto u Dubana v Trnave ine ani nehra....
Do 500 eur sa da hoc co no tazko zarucit ze ti daco sadne.
Ja som za DPA dal v celku prijatelnu cenu.
Osobne som sa 200 km trepal kvoli repro s DPA a zvyskom retazca....
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod janiss 6. 1. 2012 14:47

bol som si raz vypoct ragaly plus sub ale osobne mne sa tato kombinacia nepaci mne tam nieco chyba. Pocuval som asi 3 pary regalov ale proste regaly a sub asi nic pre mna neviem. Raz som pocul regaly sonus faber bez subu ale iba chvilku a neviem co tam bol za zosik ale bolo to :tleskani

-- 6. 1. 2012 14:48 --

Potrebujem pocut tie nastroje oddelene tie detaily aby neboli zliate so zvyskom hudby neviem to opisat co potrebujem presne neviem to povedat jednym slovom ale nieco my chyba a prave to nieco som hladal.
Monitor Audio silver RX6, Musical fidelity m1 dac, Naim nait xs, Musical fidelity m3i, Marantz cd-6005, Chord Carnival SilverScreen Bi-wire, Chord Crimson 2 Plus, Ipod 5g touch, Sony xba 4 ip
janiss
Junior

Odeslat příspěvekod Odar 6. 1. 2012 14:53

Mozno by stalo za hriech spravit si vylet a ist si vypocut BVaudio S1.2, Slim 3D. Ak si zo Slovenska. Na NAD by som sa vykaslal a zobral teraz A300vku
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod janiss 6. 1. 2012 14:56

Ja som v Londyne. A tym A300 myslis co?
janiss
Junior

Odeslat příspěvekod armaman 6. 1. 2012 15:24

http://www.bvaudio.sk/A300SE.htm
A300SE
a S1,2
http://www.bvaudio.sk/Hibox.htm#S1
Tento inzerat ci ponuku myslel Odar
http://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.ph ... 164#152164

Na to aby si pocul to co pozadujes potrebujes
-dobru nahravku (zdroj) - CD,WAV,Flac nie mp3
-kvalitny prevodnik - na zaciatku ti bolo cosi uz ponuknute Arcam ak sa nemylim
-kvalitny transport v tvojom pripade CD Player - tu je vyber sirsi
-kvalitny preamp pokial pouzijes koncovy zosilnovac - vid ponuku vyssie inzerat na slovanete
-zosilnovac ak neplati to o riadok vyssie - napr. Spominany NAD,DPA, HYPA ci uz spomenute BV Audio
-kvalitne repro - BV Audio popripade VMA II ci daco z DIY projektov.
Samozrejme vsetko toto je mozne kupit za nizsiu cenu ako "jazdene"
S tym co mas to dosiahnes sotva....
Apropo sonus faber je ina liga :-D
Naposledy upravil armaman dne 6. 1. 2012 15:40, celkově upraveno 1
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod janiss 6. 1. 2012 15:39

hej viem ze sf je ina liga to mi nemusis hovorit. INac taka podotazka nema niekto nejaky tip ako nastavit sub? Hlavne tu fazu a tiez frekvenciu. Neviem do kolko moje repra hraju a neviem ako zistit pravdu. Fazu nastavujem uz od kedy ho mam a raz my vyhovuje 90 a raz zase 0 na inych som sa este nezastavil.
janiss
Junior

Odeslat příspěvekod armaman 6. 1. 2012 15:47

- BB-DAC by Tomas Tichy
- word clock generator by Tomas Tichy
- koncak BVaudio PA300SE
- BVaudio F3ROY

Dufam ,ze sa Odar nenastve no toto je asi modelova zostava pre detailny sound aky pozadujes.....
Cena vsak pre vacsinu z nas viac ako kozmicka.....
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod janiss 6. 1. 2012 15:50

tak ale ja nechcem kozmicku cenu chalani :-D
janiss
Junior

Odeslat příspěvekod Odar 6. 1. 2012 16:24

janiss píše:Ja som v Londyne.
Tak to mas urcite lepsie moznosti, ako na Slovensku. Zdvihni zadok a chod si cosi vypocut. Anglicke znacky su dobre. Doma sa predavaju za akceptovatelne ceny (na rozdiel u nas).
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod janiss 6. 1. 2012 16:34

no bol som v par shopoch ale vsade maju hlavne bw a prejav sa mi nepaci bw neviem preco. Ked nie bw tak jbl to som ani pocut nechcel. Potom tu maju v jednom shope aj nejake kef tam som bol asi 3 krat a 3 krat mi povedal ze mi nic nemoze pustit lebo ze nieco je pokazene. Potom som tu nasiel jeden shop kde maju ale iba take znacky ako sonus faber a vyssie ligy :-) a kozmicke ceny
a inac verte neverte nemozem najst normalny shop kde by mali normalne repra a bol by tam aj niekto ochotny stravit hodinku s mladym chalanom a pustit mu nejake kombinacie amp plus repro
janiss
Junior

Odeslat příspěvekod armaman 6. 1. 2012 16:36

No to je potom dost smutne....
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Odar 6. 1. 2012 16:53

Ked nie B&W a KEF je "pokazeny" este skus niekde vyhrabat Cambridge Audio + Acoustic Energy. Mimochodom, tie B&W by mozno hrali s inym zosikom. Bezne to predavaju s Rotelom, alebo Classe. Skus si to dat zapojit s Arcamom (jeden clovek z fora to tak ma a udajne je to super).

S tymi predajnami si ma sklamal. Ale stojim si za tym, ze v UK to s hifi zije viac, ako u nas. Mozno treba viac casu.
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod janiss 6. 1. 2012 16:58

tak vies ze je tu viac shopov ale tie shopy kde mali tie repra co by som chcel pocut boli najmenej ochotne. Tam kde boli BW tak tie mi stale pustili ale bw ma nezaujal vobec. Skusim tie acustic energy najst. Ac o napr tannoy? Myslel som ze pozriem na whathifi a z tej stranky si vezmem nejake ktore dostali 5 hviezd ale tak zasa toto nieje zarucena kavalita. To moze byt aj podplatene a kazdy mame ine usi.
janiss
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka